![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meric abi doğum günün kutlu olsun ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kola ![]() Bira ![]() Votka ![]() Kırmızı sarap ![]() beyaz sarap ![]() rakı ![]() süt ![]() İcecekler cesitleri bu kadardır ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani abi ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güzel ...imza ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
19 Sivaslı 58 Kartal 03 ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yha ben biraz qeç kaldım qaliba Meric Doğum qünün kutlu olsun nice mutlu yıllara..... Banada bi wodka ![]()
__________________ Övünmekte haklıyız Çünkü BeŞiKTaŞLıYıZ... Ne Para ne Araba nede Manita Tek aşkımız B J K !!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |