![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşım haklısın geçen senenin tekrarını yaşıcaz gibi geliuo çünkü aldığımız oyuncular çok ii belki ama beşiktaş formasının yükünü kaldıramaz hele hele derdibilerde avrupada oyuncular anadolu takımlarında çok ii oynarlar belki ama dediğm gibi beşiktaşın yükünü kaldıramzlar.bize tecrübeli adamlar lazım .inşallah sölediklerimde haksız çıkarım ama süper kupauı bi kaybederlerseeee.işte ozaman senin değin gibi bitiriz ligi,çünkü bu takım hayattta bi da topralanmaz oturmaz d hepsi genç topa bi küsürlerse ki küseler herkes çok yüklennecek medya filan ozaman vay halimize | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben idda ediyorum iz ilk 5 hafta yı kayıpsız atlatalım bu tkaım en kötü ihtimalle 2.ci bitirecektir ligi ayrıca defansa veya çok tecrübeli liferlik vasıfı olan bir oyuncu alırsak şampyonluk içten bile değil | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
serdara gelince ben bu çocuğa inanıyorum sadece heyecan yapıyor biraz ki o da normal atlatır atlatmaz milli takımın sağ beki Beşiktaşımızın futbolcusu olacak. ve son olarak burak bu senenin yıldızı olur... | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bu tür açıklamalar artık sadece taraftarın sinirini bozuyor. çünkü kimsenin sabrı kalmadı ve bu seneyi artık hüsrana uğramadan bitirmek istiyoruz . iyi oynasınlar daha ligin başında havlu atmasınlar yeter
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Walla Tigana dunya capinda bir teknik direktor , ben kesinlikle tiganaya guveniyorum del bosque ve rizaya guvenmedigim kadar .. Del Bosque dunya capinda basarilari olan bir teknik direktor ama o kadroyu kurmamisti tek dezavantaji oydu... Tigana futboldan anliyor eger Ekim de gorun diosa bi bildigi vardir ama onemli olan ilk 5-6 haftayi kayipsiz yada az kayipla atlatmak sonrasi zaten kendiliginden gelir Serdar Kurtulus konusunda sinansal kardese katiliyorum okadar parayi haketmezdi ama tigana istedigine gore gene ben tiganaya guveniyorum... Delgado daha nefes alamadi durun biraz zaman gecsin asil Delgado ortaya cikar ... Bobo ile Gokhan Gulec cok buyuk forma savasina girecek ve bence bobo ilk 11 i alacak , Bobo cok yetenekli besiktasi bu yil bir kac oyuncuyla daha ucuracak adam olacak goreceksiniz.... Runje nin kariyeri basarilarla dolu ama benim hala gozume giremedi , pek guven vermiyo onun yerine banko Ramazan oynayabilir ![]() Nobre su an en hirsli , en cok kosan , en cok ilk 11 i hakeden futbolcumuz , eziklerden geldigi icin biraz tedirginiz ama nobre cok kaliteli bir oyuncu , bu yil da insallah atacagi gollerle bunu gosterir... Kleberson buyutulecek bir oyuncu . Takimin tek yildiz oyuncusu su an gecen yil ailton gittikten sonra pek bir varlik gosteremedi cunku yanliz kaldi bobo da gelmeseydi cok daha kotu olacakti bence . oysa bu yil cocukluk arkadasi nobre var boboyu zaten taniyor maclardada gordugum kadariyla bu yil cok ii bir grafik sergileyecek....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | #### avrupa ligini yakından takip ettiyim için söyluyorm #### 1. Bazı arkadaslar Klebersonu gözlerinde çok büyütmüşler, Kleberson fena futbolcu deyil ama istikrarsız, vede bu yüzden Manchester de dikiş tutturamadı , vede beşiktaşa ucuz bir fiyata geldi. Klebersonun performansı maçtan maça çok deyişiyor (Alex Ferguson'nun kendi sözleri).. 2. Delgadoyu başta Tigana sonrasında da turkiye basını çok şişirdi, kendisinin arjantin milli takımında maçı yok, sadece geçen yıl az bir varlık gösterdi oda Basel gibi avrupa da varlık gösteremiyen bir takımda. Maliyeti çok fazlaya geldi (ama Ülker sağ olsun), inanın avrupada hiç takım bu parayı vermezdi.. 3. Vedran Runje iyi bir kaleci, Besiştaş da başarılı olucağına inanıyorum. 4. Bobo brazilyanın 1.liginde bir kaç maçı var okadar, Hayatta Beşiktaşda banko olamaz, vede yedek kalır.. Bazı arkadaşlarımızın dediyi gibi ancak anadolu takımlarında oynayabilir.. 5. Nobre fena değil, ama malesef ki eziklerin sokağa bıraktıgı futbolcu bizim takımda yıldız olduyor.. 6. Serdar Kurtuluş beşiktaşa gelmiş en büyük kazık (bendn söylemesi), kendisi biraz Klehstovu andırıyor ama daha beter. Pişmesi yıllar sürebilir.. (2 futbolcu artı 1.5milyon dolar hayatta etmez, bu transderi eden adamın aslında turkiyeyi değil,duyayı terk etmesi lazım) 7. Burak Yılmaz ile İbrahin Toraman en beyendiklerim.. Sonuç: Ligi malesef 3 yada 4 olarak bitiririz.. (iyimser bakıyorum) ![]() ![]() ![]()
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bazı arkadaslar Klebersonu gözlerinde çok büyütmüşler, Kleberson fena futbolcu deyil ama istikrarsız, vede bu yüzden Manchester de dikiş tutturamadı , vede beşiktaşa ucuz bir fiyata geldi. Klebersonun performansı maçtan maça çok deyişiyor (Alex Ferguson'nun kendi sözleri).. süperligde onun gibisi var mı??????
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |