![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
OZAMAN TUMORE NEDEN O KADAR LAF SOYLEDIK? ODA PROFOSYONEL.NEISE YA TRANSFERI BIZ YAPMIYORUZ AMA GELECEK OYUNCU EN AZ BIZIM KADAR EN AZ PASCAL NOUMA KADAR ILHAN MANSIZ KADAR BESIKTASLI DEGILSE S.... GITSIN | |||
![]() |
![]() | #44 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeşim Eğer futbolcu sevinirken sadece alacağı primi düşünmüyorsa benim için Beşiktaşlıdır. gidin bakın Juventus`a küme düştü Del Piero açıkladı ben dedi Amatör ligde oynasada yinede Juventus ta oynarım diye benim anlatmak istediğim şu herif Manisanın alt yapısındayken Fener maç olunca bayrak alıp dışarı çıkıp kartala falan küfür ediyordu tanıyorum diyorum size fazla uzatmaya gerek yok.Ayrıca dediğim gibi en az benim kadar pascal kadar bjk li değilse bu takıma yararı olacağını sanmıyorum.Bize Ronaldolar , Giuntiler, Pascallar , İlhanlar , Rızalar lazım gerisi yalan | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencegercek bir besiktaslı kadar hissedemez macı ve o kadar mucadele etmez besiktasımız için
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne kdar saçma düşünüyorsunuz.bırakın artık bu işleri..tayfur fenerden geldi deli gibi çalıştı oynadı.m.doğan fenerden geldi ve şuan da takımdaki en savaşçı hatta en çok yüreğini koyan oyuncudur..öte yandan bi oyuncuya parasını verdin mi ii oynamak zorunda.kötü oynarsa kndine yapar.futbolcu zekidir unutmayın..ii oynayıp dha da yükselmek ister.siz şimdi fenerde oynasanız onun futbolcusu olsanız kötü mü oynardınız kazanmasın die fener.bşy yazarken braz düşünelim byler | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |