![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | mekan önemli değil gittikleri yerlerde maç yapabilecek takım bulmak önemli. mesela geçen ezikler inegölsporla maç yaptı şimdi inegöl ile le mans aynı duzeyde bir takım mı?
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gitisnler gitsinler kartallarım benim beee.... özledim bisim takımı izlemeyi...inş. bu akşam çok güsel bi futbol oynicas...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | En büyük etken gurbetçilerimizin çok olduğu bölgelerde kamp yapılıyor ,çünki hazırlık maçlarında iyi hasılat geliyor çoğu zaman bu tür kamplar bedavaya geliyor.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | busene fıransaya gidilmesinin sebebi oradaki dağlık bölgede kros yapmak yani ciğer açmak ve vücudu yüksek basınca (maç esnasında vücudun basıncı cok yükselir deniz seviyesinde bile olunsa dağdaymış casına) uyum sağlamasını ve alışmasını sağlamak için. ama bencede bu olayı erzurum dağlarında yapsalardı daha etkili olurdu ama orada da böyle tesis yok. ayrıca yurt içinde bukadar rahat çalışamazlardı. düşünsenize bulunduğunuz ile beşiktaşımız kampa gelse hangimiz gitmezdik tesislere bi imza için hangimiz kural tanırdık.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |