![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Arkadaşlar denizli savcılıgı iddialar uzerine sorusturma baslattı. Ayrıca eski samsunspor baskanının bugun bomba gibi açıklamaları var ve Eski mhk Başkanı Bulent Yavuzunda adı inanılmaz iddalarla geçiyor bu açıklamalarda. Malesef Türk futbolunda yasanan bu gercekler gozardı edılıyor ve bir sekılde üstü ortuluyor. Bence İtalyadaki gibi yargı erki ile bu konuya el atılmalı ve cok kapsamlı bir sorusturma ile konu incelenmeli ve en agır cezalar Ülkemizdede verılmelıdır. Şerefli ikiciliklerimizi unutmayalım ve yonetimimize bu konunun ustune gitmesi icin baskıda bulunalım. Ben Beşiktaşımızın hic bır zaman boyle bir olayın içinde olduguna ihtimal vermiyorum. Ama cincon ve eziklerin yaptıkları ortada. Bu konuyu bi sekilde gundeme getirmeliyiz arkadaslar gundem Türkiyede de boyle bi sorusturma acılması icin medya tarafından surekli irdeleniyor Gelin bir yolunu bulalım ve şanlı Beşiktaş taraftarı olarak boyle bi olayın öncusu olmaya calısalım. Yorum ve önerilerinizi belirtin lutfen. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |