![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar aldığım bi duyuma göre beşiktaş 3.5 milyon avro ya herta ile anlaşmış..sıra gilberto daymış.bnde bi yerde okudum ve hertanın menejeri sölemiş.iş sadece gilbertoyu ikna etmeye kalmış...bu habere inanmayanlar olabilir ama braz bekleyelim bnce..sanırım bu kez olmuş.. | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Name: Gilberto da Silva Melo (Gilberto ) Born: 25.04.1976 Place of Birth: Rio de Janeiro Nationality: Brazilian Signing Date: 01.07.2004 Previous Clubs: Saõ Caetano, Grêmio Porto Allegre, Vasco da Gama, Inter Mailand, Cruzeiro Belo Horizonte, Flamengo Rio de Janeiro, America RJ Bundesliga Matches: 55 Bundesliga Goals: 8 No.: 11 Position: Midfield International caps/ goals: 2/0 Marital status: Married Height: 180 cm Weight: 78 KG Hobbies: Reading | ||
![]() |
![]() | #119 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaslar her topicde belirtiyorum bence sola sorin veya gilberto gelmeli sağ tarafa ise serhat alınmalı bu ikili ile kanatlar vızır vızır iş yapar nobre gol kralı olur adama dun bir tane orta gelmedi kafalık
__________________ http://img268.imageshack.us/img268/995/16621056ta.jpg | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |