![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #134 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaş bu yönetim sol kanada hertalı cilberto silvayı neden almaz anlamıyorum
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bence sol bekte sorun yok. baki çok iyi oynadı le mans maçında ve rahatlıkla teslim edilebilir burası bakiye. ancak asıl ihtiyacımız olan sol açık hücuma dönük bir futbolcu. sorin bizim aradığımız tipte bir futbolcu deil gilbertoyu tam olarak tanımıyorum fakat bize adam eksiltecek forveti besleyecek bir kanat oyuncusu lazım. ibo akın da belki bu bölgede oynayabilir ama martin petrov tipi bir adam alınırsa iyi olur. bir de sağ açık oynayan bir futbolcu da transfer edilirse ii olur bu bölge için de favorim yıldıray baştürk | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #137 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bildiğim kadarıyla Serginho 33-34 yaşında.Madem o yaşta bir oyuncu alacaklardı,Sergen'i niye gönderdiler yaşlı deyip...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tecrube isteyenler ... BUYRUN
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Tigana son yerli transferini Vestel Manisaspor'un 23 yaşındaki gurbetçi oyuncusu Hakan Balta'dan yana kullanıyor.Sol bek ,stoper ve sol kanat mevkiinde oynayabilen Hakan Balta 3 sezondur Vestel Manisaspor'da oynuyor.Almanya doğumlu olan Hakan Balta,futbol kariyerine Hertha Berlin kulübünde başlamış,Mustafa Denizli'nin isteğiyle Manisa'ya getirilmişti.Tigana'nın Hakan Balta'yı istemesiyle harekete geçen yönetimin bu transferi kısa sürede bitirmesi bekleniyor.Bu transferdeki en büyük engel ise V.Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal.Yanal , Hakan'ın gitmesine sıcak bakmıyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |