![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Tatil bitti Bobo, son haftalardaki çıkışını şöyle yorumladı: Plajdan kalkıp karlı sahalarda futbol oynamaya başladım. Yeni yeni kendimi buluyorum. Devre arasında Siyah-Beyazlı kadroya katılan Bobo, son haftalarda yükselen form grafiğini Kayseri’de ‘üç puanlık gol’le taçlandırdı. Kritik deplasmanda attığı şık kafa golüyle göze giren Brezilyalı yıldız, 90 dakika sonrası FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı: “Türkiye’de transfer dönemiyken, benim ülkemde tatil başlamıştı. Plajdan gelip idmana çıktım. Üstelik ülkemde güneşi bıraktım, burada kar yağarken antrenman yaptım, maça çıktım...” “Böylesine değişiklikler sonrasında bünyemin dengesi bozuldu. Kleberson’un çok yardımını gördüm. Her geçen gün İstanbul’a, daha doğrusu Türkiye’ye alışıyorum. Fakat şunu itiraf etmeliyim, henüz yüzde 40 kapasiteyi yavaş yavaş aşıyorum. Sürekli oynamam halinde iki-üç hafta sonra performansımı katlarım. Bu golle Avrupa yolunda takımıma bir katkı sağladım. Umarım, kupada da aynı sevinci yaşarım.” Bobo’nun Kartal karnesi Süper Lig Maç Dakika Gol Asist 6 352 2 1 Türkiye Kupası Maç Dakika Gol 3 107 1 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |