![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #92 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
yeni geldim buraya..forumda yazılanları okudum..derdimiz hep aynı.hepimiz kanat sıkıntısından bahsetmisiz..ama turkiyede yattara var...kanat için dunyada ondan etkilisini bu paraya bulamassınız.gercek bir kanat adamı..izmirdeki trabzon besiktas macını izledim.bizim adamlarımızın yattara karsısındaki caresizligi inanılmazdı..her macını izlerim trabzonun.yattarayı cekin fatih tekke 1 milyon dolar etmez..bobo kiraya verilip yattara ve serginho alınabilir..benim fikrim bu tabi..katılır yada katılmazsınız..ancak tıgana sorunlu diye lanse edilen yattarayı rahat dizginler...tesekkurler | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | agzına saglık..yattarayı tigana istememiş galiba ama..onun hakkında tam bir fikre sahip oldugunu dusunmuyorum tıgananın..alınabilse bizim ronaldinhomuz olur..hem takım oyuncusu hem sov adamı..inonudeki taraftarları ne hale getirecegini dusunemiyorum.izmirdeki macın goruntuleri youtube.comda var..inanılmaz gercekten..gercekten caresizlerdi.. | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yattara nın tekniği,adam eksiltmesi asistleri falan tartışılmaz. ama takım oyunundan bi haber kendi showu için oynaması ve kollektif oyundan uzak oldugu için büyük topcu olamıyor ne yazıkki. bu yüzden anca ts de oynayabiliyor. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |