![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ROBERT İSPANYA'DA!.. 10f_write_month(7) Temmuz 2006 17:45 ![]() Galatasaray'ın geçtiğimiz ay eşi ile birlikte İstanbul'a getirdiği, ardından Beşiktaş'ta Teknik Direktör Tigana'nın isteği ile Fransa kampına katılan Fransız yıldız Laurent Robert, İspanya Ligi'nden bir takımla anlaştı.. Robert'in bu sezon İspanya birinci ligi La Liga'ya yükselen Levante takımının daveti üzerine bu ülkeye gittiği ve Levante ile iki yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.. MARATON.COM.TR ÖZEL robert seceneği kalmadı artık. | ||
![]() |
![]() | #195 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #199 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #200 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Denilson hala boşta ve yetkisi benim bağlı bulunduğum şirkettedir,daha önce başka bir arkadaşım yetkisini elinde bulunduruyordu hem GS hemde BJK'ye önerdi ancak iki klüpte istemedi.Şuan Katar veya Dubai tam bilmiyorum ama Denilson'a bu ülke liglerinden 1 teklif var ve 5 milyone euro ödemeye hazırlar.Ancak Denilson'un şuan paraya ihtiyacı yok ve kararsız,oraya giderse biter,tekrar kendini kanıtlamak istiyor ve Türkiye'ye gelmeye hazır,BJK istesin 2 gün içinde bu iş olur ama istemiyor... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |