Alıntı:
Villarreal ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun şartları ve bonservis bedeliyle ilgili çalışmalarda son noktaya gelen Dizdar, "Sorin Türkiye'ye gelmesi halinde her türlü yetki müvekkilim Cengiz İbret'te olacak. Bununla ilgili tüm belgeleri aldık. Arjantinli futbolcuyla ilgili detaylı bir raporu önümüzdeki günlerde yönetime sunacağım. Eğer şartlar oluşursa ve yönetim ile Tigana da kabul ederse Sorin'i Beşiktaş'a getireceğiz" dedi.
Bu görüşmelerde Beşiktaş'ın menfaatlerinin ön planda olacağını ve kulübün zarara uğratmamak için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyleyen Avukat Ali Rıza Dizdar, "Riske girmeyeceğiz. Sorin Brezilyalı menajeriyle de dirsek teması içindeyiz. Bu nedenle Arjantinli futbolcunun Türkiye'deki satış hakları tamamen bizim yetkimizde. Bu konudaki tüm belgeleri de aldık. Yönetim de olaya sıcak bakar ve şartlara onay verirse, Sorin Beşiktaş formasını giyer" ifadelerini kullandı.
|
Sayın Dizdar her Allah'ın günü basına demeç veriyor Sorin'le ilgili,iyi güzel ama neden bu kadar sık veriliyor? ciddi bir girişim olmuyor belli ki
,zaten olsa bu işler gizli olur,belli ki Beşiktaş almaya yanaşmıyor....
İlk demecinde öyle bir söylediki herkes Sorin'i BJK'de sandı halbuki olayın içyüzünü ben Forza'ya yazmştım.
-----
Alıntı:
Tarih: Prş Tem 06, 2006 5:13 pm 
hakans_1903 demiş ki:gelirmi hiç ya boşa ümitlenmeyin fenerin adriano capellosu gibi olduk valla ne demek türkiyedeki satış hakları çözemedim haLA?
Bu şudur; Aynı durum bizde ki oyuncular içinde var mesela Diego Forlan'ın yetkiside benim elimin altında ama çıkıpta böyle reklam yapmadım hiç neyse konuya dönüyorum Sorin'den yetki alınmıştır exclusive tarzı,yani Sorin'i bir (belirlediği kulüp hangisi ise ki bu kulüp Beşiktaş)klübe önericektir,eğer transferi olursa o belirlenen klübe olacaktır.Sorin yetki tarihinin bitme zamanına kadar Türkiye'den başka bir klübe transfer olamaz,olması halinde (Fenerbahçe istediği için bu yetki alınmış tahminimce) bu yetki sahibi transferden bir ücret alır.Bu yetki tarihi (Sorin'le ilgili olandan bahsediyorum) tahminimce 15 gün ,1 ay veya 3 ay olarak alınmıştır,eğer 15 günlükse FB Sorin'i alabilir,ama 1 ay veya 3 aylıksa FB Sorin'den vazgeçer...
Uzun lafın kısası işadamı biraz reklam yapıyor,Beşiktaş almak isterse klübü ve oyuncu ile anlaşmak zorunda aksi takdirde araya FB'de girebilir endişesiyle alınmıştır bu satış hakkı başka birşey değil,son söz:Sorin Beşiktaş'ye geliyor değil...
|
Ve Sayın Dizdar sanki benim yazdıklarıma cevap verir gibi bugün başka bir açıklama yaptı.
Alıntı:
Beşiktaş kongre üyesi ve siyah-beyazlı camianın önde gelen isimlerinden Ali Rıza Dizdar, İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen Arjantinli Juan Pablo Sorin'in Türkiye ile ilgili transfer yetkisinin kendisinde bulunduğunu ve Beşiktaş Kulübüne transferini sağlamak istediğini söyledi.
Dizdar, Sorin'in 24 Haziran 2006 tarihinde yetki belgesini imzalayıp kendilerine gönderdiğini kaydederek, ''Türkiye ile ilgili transfer yetkisini müvekkilim Cengiz İbret ile birlikte aldık. Dünyanın en iyi sol kanat oyuncusunun Beşiktaş'a transferini sağlamak istiyorum'' diye konuştu.
|
Ben son durumu söyliyim,bu transfer yatar,Beşiktaş Sorin'i almaz,daha doğrusu almak için kendini riske atmaz,1. si Sorin için bu fiyat fazla,2. Beşiktaş transferi en ekonomik biçimde kapatmak istiyor. bir bek oyuncusu için 8 milyon euroyu asla ödemez.Ben yönetimin huyunu gerçekten iyi bilen biri olarak konuşuyorum yönetim Sorin'i almaz,Ali Rıza Dizdar şuan son çırpınışlarını yapıyor,basına sürkeli demeç vermek yönetime mesaj vermektir.umarım başarır ama hiç sanmıyorum...