![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | her ne kadar kampa geç katıldığı için uyum sorunu yaşasada delgado türkiyeyi sarsacak.önceki maçlarını izledim ve hayran kaldım adama alex falan hikaye yanında yeterki zaman verilsin..türklerde ise burak çok büyük bi yetenek ilk defa akıllı bi transfer yaptı yönetimimiz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burak ve fahri bence başarılı olacak..baki,nobre,delgado orta şeker..ama runje bizi yakacak gibime geliyo..Buarada bu Serdar K.'u daha bi adamakılı göremedik,acaba o nası oynicak,Tigana baya bi ısrarlıydı transferinde..
__________________ HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KÜSKÜ!!! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bencede burak ama baki yide begendim... ama bazilerin dedi gibi burak büyük kuluplere gider filan ben karsiyim cünkü ellimzdeki süper oyuncucalir verirsek biz büyük takim olamayiz... yani örnegin Nihat Kahvcei filan.. keske tr de kalip Besiktasimizi dünyanin en büyük takimlardan birisi yapsalar
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en başta kesinlikle ve kesinlikle baki mercimek...çok soğukkanlı ve yetenekli...ardından runje,fahri tatan,serdar kurtuluş ve delgado.... her ne kadar ezik forması giymiş olsada nobrede iyi transfer....
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
| |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Burak Yilmaz----baki Mercimek----fahri Tatan
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |