![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Son gunlerde yine M.Topuz gundeme geldi ve 4-5 milyon dolar gibi rakamlar konusuluyor ve bizim taraftar maalesef ona bir kurtarici olarak bakiyor. Simdi ben size sorarim, bu Mehmet Topuz kimdir? Milli takimda banko mu oynuyor, tek basina Kayseri'yi sampiyon mu yapti, benim goremedigim super yetenekleri mi var ve buyuk takimlara karsi cok iyi bir mac cikarabildi mi? Bu adam hakikaten buyuk paralara deger mi? Su yabanci kontenjanindan dolayi Turk futbolcunun fiyatlarina bakin: Serkan Balci 2.5 milyon euro, Ibrahim Toraman 3.5 milyon dolar, Bulent Akin 6 milyon dolar, Serkan Aykut 6 milyon dolar, Ayhan Akman 10 milyon dolar vs. Ve yetmezmis gibi sayin Tigana aciklamalariyla Kayserinin eline bir koz verdi ve fiyat daha da artacak? Ciddi soyluyorum, ben Topuza bu parayi verecegime koyarim sag kanada Serdar Ozkan ya da Riza Sen'i, hem paradan kurtulmus olurum hem de genc oyuncuya sans veririm. Bu paraya da gelecek sene cok iyi yabanci bir forvet ya da defans adami alirim. Peki bu rakamlar normal mi, bence bu paralara Avrupadan hakikaten cok cok iyi oyuncular alabilirsin. Ornek: Arjantin milli takiminin kaptani ve sol kanadin tamamini kalpayacak kadar kaliteli olan Sorin 2.5 milyon euro gibi kucuk bir rakam karsiliginda Bolton'a gitti. Ornek: Anatoly Tymoschuk dunyanin en iyi orta saha oyuncularindan biri, ustelik genc ve tek basina bir takim adeta, simdi 2-3 milyon euro gibi bir rakam karsilingda Feyenoord'a transferi gundemde. Ornek: madem biz kanat oyuncusu istiyorduk da, Barcelona'dan ayrilan ve bosta olan Gabri'yi niye almadik sag kanada? Maalesef bizim taraftar surekli yildiz istiyor ve sirf isime bakiyor ve yonetim de mecburen taraftara uyuyor. E tabii ki genc ve kariyerinin dorugunda oyuncu gelmediginden dolayi ya artik bitmis oyuncular geliyor ya da sorunlu oyuncular ve bunlar hic katki saglamadan gidiyor(Ailton, Juanfran, Anelka, Ortega). Biz biraz olsun yildiz istemesek ve oyuncunun yapacagi katkiya baksak yabanci kontenjanimizi daha iyi kullaniriz ve rakiplerin onune geceriz. Oyle bir duruk var ki, sanki yabanci transferi sahada oynasin diye degil, kombineler ve formalar satsin ve rakiplere hava atalim diye aliniyor sanki. Oysa Avrupada pek fazla ismi olmayan, ama yetenekli ve caliskan ve ucuz o kadar cok oyuncu var ki. Mesela Giunti ve Ronaldo cok mu pahaliydi? Bizim arama tarama komisyonu ne yapar onu anlamiyorum. Koca sene hic mac seyretmiyorlar mi? Koca sene orda duruyorlar ve gele gele herkesin tanidigi ve isim yapmis adamlar geliyor, hic mi yetenekli ucuz birisini bulamiyorlar? Demek istedigim, sonucta olan bizim kulubun parasina oluyor, bunlari yonetim kendi cebinden odemiyor. Artik Mehmet Topuzlara, Ailtonlara 3-5 milyon dolar sacmasak da adam gibi takim kursak daha iyi olmaz mi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |