![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor... Göndermeye çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum’ diye konuştu ‘BAŞARILI OLACAĞIM’ Tigana fena bombaladı... Beşiktaş, kamp dönemini hazırlık maçlarında galibiyet alamadan noktalarken, Siyah-Beyazlılar’ın Fransız hocası basına verdi veriştirdi. 1-1 biten Sochaux maçı sonrası ilginç açıklamalar yapan Tigana, ‘Basın beni göndermeye çalışıyor. Ama bunu başaramayacaklar. Ben Beşiktaş’ı çok seviyorum ve buraya başarılı olmaya geldim’ ifadesini kullandı... ‘SİZİN ODANIZ MI?!’ Fransız teknik adam, birkaç köşe yazarına kendisini hiç sevdiremediğini vurgularken, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum. Daha sonra da bna dönüp ‘Aaa... Burası sizin odanız mı?!..’ diye soracaklarını tahmin ediyorum. Ancak ben ve takımım savaşmaya devam edeceğim’ şeklinde konuştu. ‘EKSİKLERİMİZ VAR’ Takımla ilgili görüşlerini de açıklayan Jean Tigana, pazar günü Frankfurt’ta Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde iyi durumda olmadıklarını da itiraf etti. Fransız çalıştırıcı, ‘Eksiklerimiz var. Delgado, Burak ve Nobre bu maçta görüldü ki henüz hazır değiller. Antrenmanlarda daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ancak Galatasaray maçı farklı olacaktır’ dedi... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence basını bu kadar takmaya gerek yok,kim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. tigana biras abartmış sanırsam ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tigana baştan sona kadar haklı bu medya böyle abi ayrıca geçen gün muhabirler beşiktaşın antreman yaptığı otelde havuza girmişiler buna laf etmiyor tigana ancak adamlar röportaj yapmak beşiktaşla ilgili bir haber kaparmıyım diye 11 euro ödeyip havuza giriyorlar adı havuz amaç başka bunuda tigana çakınca tabi ortalık 56 ya gidiyor sorada medya çıkmış tigana hakkında atıyor tutuyor. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |