![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ama bursa çok inanclıydı dün ben ilk defa bu kadar hırslı bi bursa izledim baya çalışıolar çetiner çok iddaalı gelio söyliim yani aldanmayın bursa yenilgisine ama sonuca gitmek önemli bu maç ben gökhanla nobreden birer gol bekliorum
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
|
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaslar Mac Günü yaklasiyor, Burdaki Forumdan Ben dair bi kac kisi gidiyoruz. Acaba Frankfurtta bulusulacakmi yani illa biz degil BESIKTASLILAR olarak soruyorum?? Bulusulacaksa nerde ve saat kacta birlikte girilse Stada daha iyi olmazmi acaba???
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
30 Temmuz 2006 Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi CARSI BERLIN üyelerinin bulusma yeri ve saati belirlenmistir. Saat : 12:00 'den itibaren Mekan : O'Reillys Irish Pub A m Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt (Tren Istasyonu'nun karsisinda) http://www.oreillys.com/frankfurt/fr...06_gallery.htm Tahmini olarak saat 17:00'ye kadar bu mekanda ve cevresinde takilip sonra hep beraber Stad'a gidilecek. Toplu olarak gidilmesinde fayda var. Stadyumla Bahnhof'un arasi S Bahn ile 10 dakika. Saat 16.00 ve daha sonra gelecekler direk stada bizim icin hazir tutulacak GLEISDREIECK PARKPLATZ a yönlenin orda Eintracht Frankfurtun bizim icin hazir tutacagi Fan Evi var ordan Biker Yusuf sorumlu sizi karsilayacak bu bölüme kesinlikle gs aracalari sokulmayacak Veya dileyenler araclarini Bahnhof civarindaki otoparklara da birakabilirler. CarsiBerlin den alintidir...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (27-07-2006 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler, Burak oynamiyor yani golu nasil atsin? Bence goller 2x Delgado, 1 Nobre ve 1 Bobodan
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Anralyaspor ile son karsilasmasinda kirmizi kart gördügünden cezasi varda ondan...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |