![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
sen pire tv izle kocc oradaki transferleri takip ett ozaman | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
hodri meydann beklerimm kocc alayina gider ugrasma benimlee.. | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar yapmayın yaw, böyle seviyeli bir ortamda tartışmayalım, adam bizi sövüşlemeye çalışıyor, biz de iyi oyuncu diye ağzından çıkacak lafı beklerken sabahlıyoruz burada... ayrıca matador'a biraz fazla yüklendiğinizi düşünüyorum, adam sonuçta fikrini, iyi veya kötü aldığı duyumları söylüyor, tüm gazetelerin yaptığı gibi, sonuçta bir oyuncu hakkında daha gelmeden bu kadar yorum yapmak bile gereksiz, resmi ağızdan gelecek haberleri beklemeliyiz, yönetim de rahat çalışsın, saygılar... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aynen matadorun cok ustune gidilio herkes burda ozgur istedigi herseyı söyleyebılır.. Matadorun haklı oldugu durumlar da vardır , lutfen biraz daha saygılı olalım birbirimizi kırmıyalım!! Hersey BJK için...
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazdigim cevapta matador ismi geciyor mu ? bu topic olmus 80 sayfa böyle yorum yazan en az 50 kis olmustur.buna genelleme olarak mihazi bi sekilde tepkimi ortaya koydum.direk birisini kasdederek yorum yazmadim.neden herkes üzerine aliniyor yada bozuluyor ? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |