|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
31-07-2006, 10:16 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
arkadaşlar sizcesüper kupa macında hangi yeni trasnferimiz daha ii oynadı ve göze battı..veya söyle diyeyim sizce süper kupa macının adamı kim di?
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
|
31-07-2006, 10:17 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ben ilk yorumu yapayım bari ben yenilerden delgado yu ve calışkanlığıyla nobre yi cok beğendim ayrıca kötü dediğimiz kaleci runje de bana güven verdi illk defa ze roberto ile bu takım cok daha iyi olucağından eminim...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
31-07-2006, 10:46 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bnce delgado ile fahri süper transferler delgado süperdi ama fahri yide geçmek istemem harika oynadı ibrahim üzülmez 25 yaşındaymış gibi koştu çok güzel müdahelerde bulundu söyliceğim tek laf war o da : BU BEŞİKTAŞ'I KİMSE TUTAMAZZZZZ
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
31-07-2006, 11:03 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | delgado v nobre süperdi + fahrı ve korayda iyiydi koray defansta süper hamleler yptı ve gol için birde asist yaptı korayıda görelım herkes süper oynadı bakı ve üzülmez haric herkez süperddi
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
31-07-2006, 11:43 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | bu mactan sonra delgado icin gelmesin yada kotu oyuncu diyenler (daha once diyenler vardi) sapkalarini onune atip bidaha dusunsun...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
31-07-2006, 11:48 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | tabi bide saga mehmet topuz
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |