![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İnönü Stadı UEFA'ya göre Avrupa'nın en güzel 9. bana göre 1.stadı.Bir de böyle bir proje gerçekleşirse tek stad olur.O boğaz o arkasındaki Yıldız Parkı dünyanın hiç bir yerinde bu kadar güzel bir konum olamaz stadyum için.Ama yıklınıca Beşiktaş nerede oynayacak maçlarını.Yoksa bölüm bölüm mü yıkacaklar.Bir ara Fener'de bayrak ile kapatmıştı inşaatı öyle oynamıştı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 55.000 Beşiktaş taraftarıın olduğu bir stad.Of of.İstanbul gürültüden yıkılır beyler.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bunu sadece birisinden duymustumda inanmamistim izin cikmaz "nede olsa Tarihi biyer" diye sanmistim, ama simdi okudum ve inaniyorum yapilacagina. Insallah Balon haber gibi bisi degildirde en güzel stat bizim Besiktasimizin olur. Türkiye Milli takimida burada oynayacakmis ozaman tüm maclarini, nede olsa inönü stadinda Milli maclari Hic yenilmemistik.... Hadi bakalim hayirlisi.....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yaw arkadaslar siz okumayi mi bilmiyorsunuz yoksa okumak mi istemiyorsunuz? 1 sene evvelki bir haber bu, proje zaten kabul edilmedi ve boyle bir proje zaten imkansiz, her tarafi tarihi eser olan bir stadi bu sekilde yenileyemezsiniz. Kilit?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |