![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | en çok hangisi yararlı olucaksa o gelsin ama ben ze rbertonunu hayırlı olocağıı düşünüyorum,gilberto defteri çoktan kapandı,nery 5milyon dolar istiyolarmış ,ze da yakın gibi geliyo bana Konu kartal_54 tarafından (04-08-2006 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence ücüde Besiktasta is yapar....kim gelecekse gelsin...yeterki artik birisi gelsin...haftalardir oyaliniyoruz...biktim artik..... 1.Ze Roberto 2.Gustave Nerry 3.Sorin Gilbero 1976 dogumlu arkadaslar...yani 30 yasinda...buda pek genc sayilmaz... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnce ze gelmeli...nden die soracak olursanız seneye bi başka futbolcu transfer etmek istdn zaman adam yıldızsa takıma bakar kimler oynuyo die..o yuzden dünya çapında bi yıldız en iyisi bnce..hem bjk nin prestiji de artar.derler ki brezilyanın bu sene ki en iyi oyuncusunu aldılar..ayrıca 32 yaş fazla deil..özllkle de ze için.adam hala fişek gibi oynuyo..tembel bi oyuncu olsa nyse ama bu topçu çok çalışkan biri.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar suan icin bu 3 ısım ıcınde en flas olanı ze dolayısıyla o gelsın. neden flasla mı olunuyo dıyeceksınız tabıkı hayır sorın ve gılberto daha defansıf ama ze roberto hem on lıbero hem forvet arkası hemde sol acık oynayabılıyor mıllı takım da ve bayerndede bu 3 gorevıde zaman zaman basarıyla yerıne getırdı bunun dısında boyle bı adamın adı bıle rakıplerımızı nasıl tırsıttı herkes gordu gelsınlı hepsının yuzunde o kıskanclıgı ve mutsuzlugu gorelım. Ayrıca arkadaslar bu yas olayını fazla buyutmeyın bu gun cafu 40 yasında ve bu dunya kupasını saymazsak nasıl top oynadıgını hem mıllı takımda hem mılanda hepımız bılıyoruz. bunu ornek verdım cunku ozellıkle bazı futbolcular 30 lu yasların baslarında guclerınden hıc bısey kaybetmıyolar ze de bunlardan bırıdır ayrıca hagıyı de hatırlatırım. Bu adamın yasının tek dezavantajı 3 sene sonra satamayacak olmamızkı zaten bonservıs fılanda vermıyoruz forma satısından bıle cıkarır kendı parasını ve buyuk transferler bu sekılde yapılır. bu cok basıt bı hesap oynatabıldıgın kadar oynat bu adam zaten forma satısı ve reklamıyla besıktasa olan malıyetını karsılar takıma yapacagı katkıda ekstrası olur. Dıger ıkı ısmın bonservısı var ve yasları asagı yukarı aynı onun ıcın ze en ıyısıdır dıye dusunuyorum kı zaten futbolcu olarakta bence en ıyısı. dua edelım de bıtsın bu ıs. ayrıca onur kardesımede katılıyorum ze olmayacaksa gustavo gelsın benımde cok begendıgım bı adam ve besıktasda arkasında saglam bı bekle cok rahat acık oynar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |