![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ricardinho yu neden dusunmezler
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]() Kartal'a Nery müjde! Beşiktaş'ın sol kanata transfer etmeyi planladığı futbolculardan Gustavo Nery için Brezilya'da Siyah-Beyazlı kulübün lehine gelişmeler yaşanıyor. Brezilya'nın en iyi sol ayaklı futbolcuları arasında gösterilen Nery 'Beşiktaş'a transfer olmak istiyorum. Başkan Kia Jorabchian'ın Brezilya'ya gelmesini bekliyorum. Jorabchian ile görüştükten sonra Corinthians'tan ayrılacağım' şeklindeki sözlerinin ardından kadro dışı bırakıldı. Böylece Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Nery'i gözden çıkardığını gösterdi. DÖNMELERİ ÇOK ZOR GEÇEN sezonu şampiyon olarak kapattığı Brezilya liginde 8 maçtır kazanamayan Corinthians'ın şeytanın bacağını kırıp 2-1 galip geldiği Atletico PR maçında Gustavo Nery ile birlikte Ricardinho ve Silvio Luiz de forma giymedi. Teknik Direktör Geninho da galip geldikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada bu futbolcuları bir daha oynatmayacağını ifade etti. Geninho, 'Bir daha takıma dönmeleri çok zor' dedi. FİYATI AŞAĞIYA ÇEKİLDİ GENİNHO, 'Takımda birçok değişiklik yaptık. Özellikle de kadroda ve görev verdiğim yeni oyuncular Atletico maçında çok iyi bir reaksiyon gösterdi' ifadelerini kullanırken, geçen haftalarda alınan başarısız sonuçlardan Gustavo Nery, Ricardinho ve Silvio Luiz'i suçlamak istemediğini de vurguladı. Geninho'nun kadroya almadığı Gustavo Nery'i istemediğini açıklaması, Beşiktaş'ın Corinthians'la yapacağı pazarlıkta elini güçlendirecek ve bu transferi kolaylaştıracak. Kaynak: Akşam | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gustavo Nery I Gercekten Takip Eden Izliyen Varmi ? Varsa Goruslerini Yazsin.... Delgadoyu Bize Gelmeden Duymamistim Ze Robertoyu Ve Sorini De Milli Maclarda Izledik Bence Gayet Iyi Oynadilar Ozellikle Ze Roberto Yu Cok Begenmistim Ama Gustavo Nery Yi Pek Bilmiyorum O Yuzden Cok Fazla Yorum Yapmiycam Ama Izliyenlerden Gorus Bekliyorum En Azindan Fikir Ediniriz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #116 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #117 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #120 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | lopez alinsin baya buyuttuler bir ara , juventus falan istiyomus die , eger oyleyse ben solda artik lopez olsun diorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |