![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Anamızın ak sütü gibi helal 12 şampiyonluğumuz var o kadar bende sinir oluyorum 10'u görünce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Biz diğerleri gibi çalıntı şampiyonluklar ile övünmüyoruz.Galatasaray 3 sene şampiyonluğumuzu çaldı bizden.Zalad'ı daha unutmadık hiçbirimiz.Eziklerde 2004'de çaldı bizden şampiyonluğu.Bizim şampiyonluklar olmasaydı 3.yıldızı göremezlerdi. ![]() ARMAMIZDAKİ AY-YILDIZ TÜM YILDIZLARA BEDELDİR!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
katılıyorum arkadaşım....bizim yaşadılarımızı kimse yaşamadı çünkü ne ezikbahçe gibi alttan su yürütmedik nede cimbom gibi hakemlere laf atıp arkadan işler çevirmedik... biz şerefli ikinciliklerimizinde birer şampiyonluk olduğunu düşünüyoruz ve böylelikle kesin 20 vardır diyorum resmiyette ise 12 dir bu....hiç karıştırmasınlar federasyon falan.... biz bileğimizin hakkı ile aldıklarımı onaylattık o kadar..
__________________ şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik, geceleri uyumadan sabahlar ettik, uçurumlara düşmeden tut elimizi, sampiyon ol BEŞİKTAŞ 'ım mesud et bizi... | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |