![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ts la deplasmanda berabere kaldık kimse beğenmiyor kötü futbol olabilir ama bu sene gs de fb de trabzondan 1 puan bile çıkaramayabilir ibb maçında 2 tane gol verilmiyor ki maç olimpiyatda yine orda büyüklerin kışın maç yapıcak ama bazı kişiler karamsar | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet hakem faktoru var ama biz oyundan bahsediyoruz soyle eze eze hic mi mac yenemeyecez biz ya hep 1 fark one gecince defansa cekilecez
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #3 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet bence Ertuğrul hoca özelikle bu sene şampiyonluk konusunda bizlerin sabrı kalmadığını bildiği için 1 farklı öne geçince aman elimdeki puanı kaybetmeyeyim diye bana kalırsa geriye çekiyor hep geriye düşünce yapıcak bi şey yok saldırıyoruz ve futbol göze hoş geliyor | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kötü bir şey yazmak istemiyorum, sonuçta babam yaşımdasınız...Ama böyle aslı astarı olmayan, bana göre oldukça saçma sapan komplo teorileri üreteceğimize takımımza daha çok sahip çıkalım, her yenilgiden veya puan kayıplarından sonra ortaya çıkmayalım...Antep maçından, Antalya, Konya maçlarından sonra da gelip yorum yazabilirsiniz, takımı tebrik edebilirsiniz, ama ben hep sizi ve sizin gibileri işler kötü gittiğinde görüyorum...Sadece yermekle, eleştirmekle bu iş olmaz, tebrik etmesini de bilmeliyiz arada!.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |