![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu kadar saçmalanır ya geçen sene 26 puan geride kalmıştık bu sene dahaii olmalıyız.bu sözü nasıl söyler sen kos koca beiktaş camiasının teknik direktörüsün kayserinin filan değil biri bu adama bunu hatırlatsın yoksa gidişatımız kötü olacak | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Mac konusundakı yorumuna katılıyorum ama Gecen sene 26 puan gerideydık bu sene daha ii olmalıyız sozunu acizlik olarak goruyorum... Herhalde sampiyon olmaktan baska caresinin olmadıgını bılmıyor!
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adamın daha yenimi aklına geldi Allahım ya Rabbim şimdi sinr etti beni tigana | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sözlerine bakılırsa tigana şampiyonluğu bizim kadar istemiyor galiba..geçen sene 26 puan gerideydik bu sene daha iyisini yapmalıyız da ne demek ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ya bırakın arkadaşlar onu bunu eleştirmeyi,benim anlamadığım tek bi şey var,fahri tatan denilen futbolcu görünümlü insanın bu takımda ne işi var?manisa maçında ve bugüne kadar yapılan her maçta bu adamın zararından başka bi emeği geçmedi bu takıma,adam ayağındaki topları rakibe vermek için adeta kendiyle yarıştı ya,bu adamın çok acil kesilmesi lazım takımdan,baki mercimek de buna dahil.gökhan güleçteki ısrarı da anlayamıyorum,adam yok işte,bitmiş,evlilik yaramamış,niye boboyla nobre oynamıyor,madem yedek kalacaktı bu adamın bonservisi niye alındı?kısaca bu sene yine hüsran var bize galiba,sadece delgadoya ümit baglayarak nereye kadar gidilir bilmiyorum,dua edelim de sakatlanmasın,gördük onun olmadığı takımın halini. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Fahri'nin kesilmesi mi?Bence çok saçma bir karar olur bu?Beşiktaş'ın sağ kanadı Fahri varken bir tane atak yemedi kardeşim.Maçı iyi izlememişsin.Fahri öyle çok aham şaham yetenekli bir adam olmayabilir ama Kleberson'un yanına savunması iyi olan bir adam şarttı.Bu da Fahri olacak bu sene.Takımdan kesilecek o kadar adam varken Fahri'yi seçmene inanamıyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |