![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan . | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=Reis;832283]Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan .[/quote kardeş tamam anladık sevmiyosun ertğrulu,olabilir,ayrıca paran da var ne mutlu sana ama artık uzatmayalım .... sana kimse ertuğrul gitsin dedin diye tepki göstermedi,bu cemaat çi fln ne demek oluyo.. | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaşım bu yalan veya bilinmeyen birşey değilki Ertuğrul sağlam gülen cemaati mensubudur ve o cemaatin mensuplarının desteği ile Beşiktaş teknik direktörlüğüne kadar yükselmiştir . Doğruyu söyledik diye neden kızıyorsunuz ayrıca şuan cemaat mensubu bir grup ertuğrul un kovaulmasını engellemek için yoğun çaba içerisindedir bundan dolayı forumlarda yanlış anlaşılmalar olmaktadır eğer sizi yanlış anlamışsam özürdilerim . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-10-2008 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |