![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
1 - şu sensin 2 - yaşından utan yaşına göre hareket et 3 - dikkat çekmek isteyen muhatap bulmak isteyen sensin çünkü sen kaale alınmayı hak etmiyorsun , 4 - yaşına saygımdan ağzımı bozmuyorum yeter artık sayın modlar uyarın bu adamı sonra biz suçlu oluyoruz . 5 - kırk küsür yaşına gelmişsin karşındakinin düşüncesine saygı göstermeyi öğrenememişsin . yazık . 6 - diğer arkadaşlar kusura bakmayın bu adamı kaale alıp tartışma çıkarmamam lazım dı başınızı ağrıttım özür dilerim . | |||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | En azından bu seneyide Sağlam'la bitirmeliyiz...Sağlam istifa ederse daha kötü durumlara düşeriz, bunu göremeyecek kadar kör olamazsınız herhalde...Bu senede Sağlam hocamıza destek vermeliyiz, bu desteğe rağmen istenilen başarıları yakalayamazsa eminim kendiside istifa yolunu seçecektir...Kendisi etmezse de gönderilecektir, cellatlar hazır kıta bekliyor!.. | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana bak aklını başına topla senin bu yaptığın kaçıncı oldu ahlaksızlık etme ben senden 6 yaş büyüğüm bu ne biçim saygısızca uslup , annen baban sana senden büyüklerle nasıl konuşulur öğretmedi mi , Ben şerefli şanlı Beşiktaş taraftarıyım ama sen ezikbahçeli isen bilemem , senin ertuğrul un bu işte Beşiktaş taraftarını kaç parçaya böldü birbirine düşürdü başarısızlıkları ve hezimetleri ile işte bunun için gitmesini istiyoruz . şimdi efendi ol ufaklık adamın asabını bozma . | |||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |