![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Operasyon şart Lucescu: 101'inci yılda şampiyonluğumuz resmen çalındı. Operasyon yapıldı... İsteyene hangi maçta neler yapıldığını tek tek anlatırım.... Neler yaşandı neler! Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu, Türkiye'deki futbolun düzelmesi için operasyon yapılması gerektiğini söyledi. İtalya'daki operasyonun doğru bir karar olduğunu belirten Rumen teknik adam, "Türkiye' de de benzer şeyler oluyor. Mesela 101'inci yılda şampiyonluğum çalındı. Ben o zaman parlementoyu göreve çağırdım. Cesaretli olunmalı Beşiktaş'a resmen operasyon yapıldığını yineleyen Lucescu, "İsteyene hangi maçlarda bize yanlış yapıldığı söyleyebilirim. Türkiye'de bazı şeylerin üzeri örtülüyor. Gerçek bir araştırma yapılsa Türkiye'de İtalya'dan daha karışık olaylar görülür. Puanlar silinir, takımlar düşülür. Buna cesaret edilirse, Türk futbolu kısa süre içinde rahatlar" dedi ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |