![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | resmi site yazdıktan sonra inandım
__________________ BEŞİKTAŞIMIZDAN FENERE YÜZÜNCÜ YIL KAPAĞI RİCARDİNHO BEŞİKTAŞTA SIRADA EDMİLSON Konu bazaar tarafından (17-08-2006 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya yerımde duramıyorum butun arkadaslara mesaj atıyorum valla, özelıkle ezik fanatiği olan arkadaslarıma............ ricardinho oley, ricardinho oley, besiktasım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim biricik sevgilim söle senden başka kimim var benimm | ||
| |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beyaaaaaaaazzzzzzz | ||
| |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaaaaaşşşş | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şimdi büyük bir zevkle gece haberlerini bekliyorum.Fener daha adamları getirmeden yaygara kopardılar.Şöyle büyük transfer,böyle yıldız cart curt diye.Bizim bu adamla anlaştığımız başkan tarafından açıklandıktan sonra bile sürekli sorun varmış havası yaratmaya çalışan Beşiktaş düşmanı basınımız bakalım nasıl tepki verecek.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |