![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
merak etme rico türkiyeye ayak basana kadar 150 olur ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
matematik hocan ki,m ya senin çoq başarılısın bu konularda herhalde ![]()
__________________ | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rahat rahat olur ya yarın olur 200 akşam görürsünüz. imzada yaptım bak ne güzel ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Zeroda NE Elektrik Yapmıs Bizde Ya.... 130 Sayfa... ![]() Hani Zero Nerde Yoq ![]() oLsun... Zero OLmadı.. Bizi Ricardinho Tatmin Eder.... STOPER YÖNETİM STOPER ![]() Fazla oLmuyoz Dimi ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben cinconların carrusca yı karşılamalarına bayıldım hepsi birden kabuska kabuska diye bagırmaları manyaktı(sanki şekerim bi transfer yapmışlar) insanın karnını acıktırdı.görsünler bakalım yıldız transfer nasıl karsılanır hadi arkdaşlar ben gelemiyorum ama bu karşılama hepsinden farklı olsun igne düsecek yer kalmasın.orasını da inönü gibi inletin | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |