![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1341 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ricardinho Beşiktaş'ta (a.a.) Beşiktaş Kulübü, “Ricardinho” lakaplı Brezilyalı milli futbolcu Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor” denildi. Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ta forma giyen 30 yaşındaki Ricardinho, aynı zamanda milli takımda da oynuyor. | ||
![]() |
|
![]() | #1342 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence birde iyi bir defans oyuncusu aldikmi tamam tiganaya kalsa Besiktastan iki iyi takim yapacak gorende savas cikacak sanar gordugunu istiyor ![]() hic dusunmuyor bunlara gazeteden kesilip verilmiyor para veriliyor hemde €,$ cinsinde | ||
![]() |
![]() | #1344 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktasın transferlerınden sonra azize crespo campell carlos morientes tevezii almak istiyomuş hepsi eziklerden haber bekliyomus 100 ylınızda gelmek istiyoruz diye ezikler bizim gibi ufak transferlerle ugrasmaz nede olsa biz derelerle onlar okyanuslarlda yüzer anlayan anladı | ||
![]() |
![]() | #1345 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Besiktasin Parasi Birilerini Germise benzer adamlar bizim transferleri hesapliyorlar Kargalarin yillik transfer gideri 2006 Gayri resmi kaynaklara gore Ricardinho BJK li oldu 2+1 olmak uzere senelik 1.750 milyon euro alacakmis..Mali sorunlari oldugu soylenen bir kulup icin acaip para harciyorlar Hemen bir liste yapacak olursak Tigana 2.5 milyon euro Kleberson 1.5 milyon euro Mert Nobre 1.5milyon Bobo 1 milyon euro Ricardinho 1.750 euro Delgado 1.5 milyon euro Runje 1.5 milyon euro Yeni transfer ~1.5 milyon euro Toplam 11.25 milyon euro Bu arada bunlar tahmini rakamlar ornek olarak Ricardinhonun menajeri 3 senelik 10 milyonluk bir sozlesmeden bahsediyordu Yerlilerini de katarsak rahat bir 15-18 milyona variyor harcamalari..bu Turkiye ligleri standartinda korkunc bir rakam. Sattiklari kombine sayisi hakkinda en ufak bir fikrim yok ama bu gidisle kulubun kapisina kilidi vuracaklar galiba unutulmasinki devlet en cok kimin borcunu sildi Kombineye gelince hic bir zaman takimini yalniz birakmadi birakmaz ne soylemisti ergun gursoy imreniyorum bu besiktas taraftarina diye | ||
![]() |
![]() | #1347 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar bakıyorum topici uçurmuşuz yaw... ben 130 demiştim, siz 135 yapmışsınız, mesaj atanların elleri dert görmesin, artık ricardinho istanbul'a ayak basana kadar 200'ü buluruz herhalde... | ||
![]() |
![]() | #1348 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah olur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |