![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1471 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla defansa kesinlikle bitane lazim , o zaman kesin sampiyon oluruz
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #1472 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yazarlardan ovguler gelmeye basladi Ricardinho müthiş İlk iki sezon transferde baltayı taşa çarpan Beşiktaş yönetimi bu sezon adeta turnayı gözünden vurdu. Delgado ve Nobe'yi transfer ederek büyük sükse toplayan Demirören ve arkadaşları "Yılın transferi" sayılacak bir transfere imza attı. Yeni Kartal, Brezilyalı Ricardinho müthiş bir oyuncu. Brezilyalı'yı Dünya Kupası'nda Dortmund'ta Japonya'ya karşı izledim. Brezilya zaten kupa boyunca kendi ekolüne bağlı keyif veren tek maçını Japonya'ya karşı sergiledi. Japonya maçında Brezilya'nın yıldızı Ricardinho'ydu. Mükemmel tekniği, çabukluğu ve topa hakimiyetiyle Ricardinho izleyenleri büyülemişti. Parreira eğer yıldızların ve sponsorların tutsağı olmayıp özgür irade içinde Japonya maçında sahaya sürdüğü kadrodan Ricardinho dahil en az 3 oyuncuyu asıl kadroda oynatmayı düşünseydi Brezilya kesin final oynardı. Beğendiğim bir söz, "Karakter, insanın hayata bakış açısıdır " der... Övgü yağdırdığım Ricardinho için medyada, " İspiyoncu olduğu için takım akadaşları tarafından sevilmiyor" diye bir haber çıktı. Hatta Dünya Kupası'nda Parreira'nın takım içindeki köstebeği olduğu yazıldı. İyi de; eğer Ricardinho hocası Parreira için ispiyonculuk yaptıysa niye hep kulübe oturdu? Hem ispiyoncu olacaksın hem yedek kalacaksın. Hem Beşiktaş'ta Parreira yok, Tigana var.. Benim bildiğim; Ricardinho İnönü Stadı'nın tribünlerini Hindistan'daki trenler gibi salkım saçak yapar . Levent Tuzemen/Sabah | ||
![]() |
![]() | #1473 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | -----------------------Runje İ.Toraman-----Edmilson-----G.Zan-----İ.Üzülmez -----------------------kleberson -------------burak yılmaz-----Ricardinho ----------------------Delgado -------------------bobo-----Nobre __________________edmilsonu da albilirsek kesin şanpiyonz | ||
![]() |
![]() | #1474 | |||
Guest
| Alıntı:
abi bu takimi böyle görünce heyecanlaniyorum be... kalecimiz yerli oldugunu düsünsenize bi de sol bekte üzülmezi keserdik nery mery felan aboooo ![]() ![]() ![]() yüz verdi yüz elli istedim gibi bisey oldu simdi... ne acgöz insaim ben yaw.... ![]() | |||
![]() | #1475 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #1476 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #1477 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #1478 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hani 200 olacaktı daha 150 yapamadık ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #1479 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | mesala saviola
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |