![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş sana katılıyrm keşke i.akını verip yattarayı o zaman alsaydık nobreye çok iyi toplar atardı adam şimdi kıymete bindi.şimdi i.akın nerde anca eşekleri takip etsin. Zero olmasa bence kesin ricardinho olusn çok mücadeleci ve aralara çok iy ters paslar atan biri bence faydalı olur hem onunda isminin sonunda dinho var ![]() ![]() birde boboyu kiralık verip yerine psv den alexi alalım çok manyah takım olur.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ ![]() Konu h.zaza_emilio tarafından (11-08-2006 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ricardinho bitmiştir hayırlı uğurlu olsun Nery gelseydi o da çok iyi olurdu ama Ricardinho da iyidir.Ama savunma aksayacak gibi geliyor.Ricardinho-Burak-Delgado-Nobre-Bobo.Delgado ve Burak'ın savunmaya yardım edip baya koşması gerekecek gibi.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ark... ricardinho yo diyorsunuz da ben internet e biraz arastridim. bu adam tipik 10 nummar mis... yani delgado gibi.. peki niye aldik peki bunu???? solda oynayabilcek mi? ve nasil bi futbolcu taniyan var mi biligilendirse bize iyi olur.......
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Arkadaslar benim kafam allak bullak ya!!! Biri Nery diyor,biri Zero, biri Ricardinho biri Gilberto!!!!!!!! Ya birisi bu konuya bi aciklik getirsin lütfen... Baskan neden isim vermedi sadece Brezilyanin sol kanat oyuncusunu aldik dedi simdi bu durumda olmayacaktik... Haberleri felan izlemedim yani emin kaynagi olan biri varsa biri lütfen aciklik getirsin bu konuya ![]() | ||
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
başkanın bahsettiği isim ricardinho.mehmet demirkolun yazısını oku.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |