![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 20 numaralı futbolcular sol kanatta oynar veya şöyle bir dizilişte yapılır tabi haber doğru ise --------------------runje------------------ i.toroman---koray----g.zan------i.üzülmez-- ----s.kurtuluş-----kleberson--------i.akın--- --------Delgado------------ricardinho------ ------------------nobre----------------- | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yine mi yeni bir isim yaw... ricardinho'nun klasının tartışılamayacağı konusunda hemfikirim de adam tipik bir forvet, onu solda asla oynatamazsınız, yönetimin illaki yıldız alacağız diye hedefini şaşırmaması lazım... bugüne kadar hep söyledim yine söylüyorum, şu anada bize en uygun, en çok yararlı olacak olan adam kesinlikle GUSTAVO NERY... alsın artık yönetim de şu adamı transfer saçmalıkları kapansın yaw... | ||
![]() |
![]() | #46 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #49 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu arada ben ricardinho nun ofansif orta saha ve forvet oynadıgını bılıyorum sol kanatta oynarken hıc gormedım emınmısınız kanat oyuncusu olduguna | |||
![]() |
![]() | #50 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |