Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
hangi gercekleri kardes. adam kendisiyle çelişiyo,fener yalakası olmus. kendi sölediklerini inkar edicek nerdeyse. eger kıvırmak gercek olarak kabul ediliyosa siz kabul edin. bu kıvırmaları herkes biliyo tigana hiç bişey bilmiyo. tigana hiç bişeyden anlamıyoki nerden tek.direktör olmus aslında. bu kadar çok sey bilen kişiler, toplanında tigana ya sesinizi duyurun. adam daha antrenörlüğe yeni başladı ya siz uyarın boşuna vakit kaybetmeyin!!! |
Delgado konusunda sizlere sonuna kadar katılıyorum.Sinan Engin lig bitiminde Delgado için"Sergen'in hem sol hem sağ ayaklısı.Biraz koşsa Ronaldinho..."falan demişti.Şimdi Kleberson gibi bir oyuncu diye burun kıvırıyor ama bizim bence şöyle bir eksikliğimiz var.Beşiktaş hakkında Beşiktaş'ın iyiliği için doğruları söyleyen yazarları pek sevmiyoruz.Örneğin çoğunuzun sevmediği hatta nefret ettiği Atıf Keçeci , benim en sevdiğim yazardır.Çünkü başkaları gibi yalakalık yapmıyor Demirören ve yönetimine.Örneğin adam Bjk Tv'ye çıkmıştı.Programın yarısını reji kesmiş.Sonra buna sinirlenip,"Ben bir daha BJK TV'ye çıkmam"dedi ve çıkmadı.Bence sürekli Beşiktaş'ı toz pembe gösteren yazarları(Adnan Aybaba)destekleyeceğimize,Atıf Keçeci gibi doğrucu ve dürüst yazarları desteklemeliyiz...