![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Senin Zan a karsi Tavir kullandigini biliyorum zaten. ![]() Bence Gökhan Zan bizim defanstaki en önemli oyunculardan biri. Hataaa bence kilit adam. ne derseniz deyin. Ayrica Johananin son iki macini seyrettim ve hayran kaldim. Biraz Zagoyu hatirladim herhalde ( Kel kafasindanda olabilir ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | G.Zan'ı Türkiye'de beğenmeyen 5-6 kişiden biriyimdir herhalde.Ama Türkiye'de daima azınlıklar haklıdır.G.Zan'ı ne yazık ki Beşiktaş'ı yaktıktan sonra siz de anlayacaksınız Zan'dan birşey olmayacağını.G.Zan tandem oy-na-ya-mı-yor.Çünkü bu ona öğ-re-til-me-miş.Keşke Beşiktaş G.Zan'ı şimdi prim yapıyorken F.Bahçe'ye önerse ve yerine Luciano'yu alsa.İddiaya varım F.Bahçe kabul eder.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.Hem Fenerin başını yakarız,hem de defans sorunumuzu çözeriz. ![]() ben de beğenmiyorum g.zanı kardeş yalnız değilsin ama defansa transfer olursa gökhan değil kleberson kesilmeli bence, koray da önliberoya çekilmeli.... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya kardesim onlarin BASI YANMIS BILE muhahahahahaha Eziklerrrrrrrrrrrrr ![]() Ben Gökhan Zani begeniyorum arkadas. Tamam o zaman sen bana bi tane Türkiyede Zan gibi uzun boylu, kafa toplarina hakim, kornerlerde rahatlatan ve türk statüsünde oynayan bi tane realist olarak futbolcu göster !!! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bir bizim düşündüğümüz isimlere bakın bir de bu adamların yaptığı habere. haber fanatikten. Volkan Yaman ısrarı sürüyor ![]() Tandoğan listede Orta sahadaki sıkıntıyı Ricardinho ile gideren ve savunmaya yurtiçinden takviye yapmayı planlayan Beşiktaş rotayı Antalyaspor’un genç yıldızı Volkan Yaman’a çevirdi. Milli futbolcuyu sezon başında da renklerine bağlamak isteyen ancak başaramayan Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor’a Ali Tandoğan’ı önerdi. Daha önce Akdeniz temsilcisiyle anlaşmaya varılmasına karşın Ali Tandoğan, Kırmızı-Beyazlı formayı giymek istememişti. Hakan Balta yedekte Eğer Ali Tandoğan takası gerçekleşmezse Beşiktaş ‘B’ planını devreye sokacak ve Antalyaspor’a Mehmet Sedef artı para teklif edecek. Siyah-Beyazlılar’ın sol çizgideki bir diğer alternatifi de Vestel Manisaspor’un başarılı oyuncusu Hakan Balta... Eski öğrencisi Ali Tandoğan’la çalışmak isteyen Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da Hakan Balta’yı Beşiktaş’a göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | fransız stoper bıze fransız kalır ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |