![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Şahsen ben sistem 3-4-3 olmuş dörtlü defans olmuş bakmıyorum. Ben mantaliteye bakıyorum ! Büyük takımsa Beşiktaş'ın adı , 3 kişiyle hücum edip , 8 kişiyle savunma yapan , 0-0 ın üstüne yatan Ertuğrul Sağlam Beşiktaşından , bekleriyle hatta stoperleriyle gol arayan Beşiktaş bin kere evladır. Varsın olsun , savunma üçlü oynamaya alışamadığı için hata yapsın , olmayacak golleri yesin. Yeterki takım hücum oynasın, büyüklüğüne yakışır oynasın. Yediğimizden fazlasını atacağımız günler gelecektir elbet. Hatıırlatırım daha 2 ay bile olmadı Mustafa hoca geleli !!! Bunları söylemekle beraber , Mustafa hocayı eleştirenlerin Beşiktaşlılığından şüphe etmeyi de hiç doğru bulmuyorum. Eğer öyle düşünürsek ,yanlış gördüğümüz şeyleri seslendirdiğmizde bizim de adımızın haine çıkmasını baştan kabullenmiş oluruz ki bunu Ertuğrul Sağlam zamanında sezon başı kadronun ve teknikl ekibin yetersiz olduğunu iddia ettiğimde şahsen ben yaşadım gerek bu forumda gerek başka yerlerde ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teknık ekıbın yetersız oldugu fıkrıne katılıyorumm ama ertugrul saglam korkat oynatmıyordu besıktas tam 4 forvet oynuyoruddduuuuuu sıstemın oturmasına zaaman lazımdıı .galıba herkes shalke hazırlık macını unuttuu oynadıgıımız futbol muthıstı ..ama ertugrul hocanın yanına bır sergen yalcın ve bır metın tekın olsaydı daha muthıs bır ekıp olurduu
__________________ T3QİN | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (17-11-2008 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben hangi mevkiinin futbolcuları adet olarak daha fazlaydıya bakmıyorum , genel anlamda takımın mhücum etme felsefesinden bahsediyorum. Ayrca Ali Tandoğan'ın geçmişine bakarsan hiçbir zaman defans oyuncusu olmadığını görürsün. Orta sahada oynatacağı Cisse ve Sivok'un olmadığını unutuyorsun galiba bu maçta Ayrıca Ertuğrul sağlamın Beşiktaşında mı vardı orta saha ? Ben o dönemde 8 kişi savunma yapan , 3 kişi hücum eden bir takım izliyordum sahada . Senin görüşün farklı olabilir , ama ben takımın bu yeni oyunundan çok memnunum. Son olarak , bir kere daha tekrarlıyorum. Adam takımın başına geleli daha iki ay bile olmadı . Biraz sabredersek , takımın çok daha iyi futbol oynayacağını göreceğimizi düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |