![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | doĞrumudur Yalanmidir Bİlemem Ama DÜn AkŞam Haberturk Te Nobre TÜrk Oldu Dedİler..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hadi Mert Yapın Şu Adamı..... Nobreyi Mert Yapın Şampiyon Olalım ![]() 7 Tane Yabancıyla Sahaya Cıkacaz..! Süper Bişey Dimi... ![]() Runje,Delgado,Bobo,Nobre,Kleberson,Ricardinho,Kuff our Kim Tutar Bu Takımı ???
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kuffour'a ne gerek var bizde Gokhan Zan dururken? Biri alinacaksa sakin, sogukkanli, teknik kapasitesi yuksek birisi alinmali Koray'in yerine, bu takimdan Gokhan Zan kesilmez.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar nolur yapmayın ya pasfotomaça inanmayın bu kadar. sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız ondan söylüyorum. ben daha bu adamların ileriye yönelik, istihbarat alarak doğru haber yaptıklarını görmedim. ancak başkalarından duyarlarsa yazarlar. nolur inanmayın sizi düşündüğüm için söylüyorum. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler kuffourun ısmıne ve oynadıgı takımlara bakıp ta bu tıp yanılgılara dusmeyın. adı gecenlerın ıcınde en kotusu kuffour dur ve sadece sansla hasbel kader yıllarca alman lıgı gıbı duz bı lıgın en ıyı takımında oynadıgı ıcın adını duyurmustur. adam tam bır saatlı bomba nerde ne yapacagı ve takımı nasıl yakacagı bellı degıl ( ör: m.unıted - bayern DAKKA 90 1-0 // dakka 93 1-2 şampıyonlar lıgı fınalı) onun ıcın bu adamın lutfen adına kanıpta super adam tarzı yorumlar yapmayın ınanın cok kotu bı haber kı bu lıglerı takıp edenler aynen dedıklerıme katılacaktır. sonra gıttıgı romadada yıne bu hatalara devam etmıstır ve kesınlıkle kotu bır defans oyuncusudur. zaten ben tıgananın onay verecegınede ıhtımal vermıyorum bu kazma ıcın. boumsong un gelebılecegını sanmıyorum bırakmazlar ama chrıstanval transferı cok ıyı olabılır son yıllarda sohretını kaybettı ve burda kartal mabedınde yenıden dogabılır ve defansımızı kanatlandırabılır. hayırlısı dıyelım ve bekleyelım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |