![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | koffour gelirse harika olur artık oda gelirse ben türkiye ligine bakmam çünkü türkiye ligi beşiktaşıma hafif kalır uefada en kötü final diyorum eziklerinde 100. yılını perişsan ederiz
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok ya ne kuffouru... ben karsiyim... ondan baskasin alalim... bence yalandir bu haber
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar burada sirf siz Dünya futbolunu takip etmiyorsunuz...hepimizin azicik bu konuda bilgileri vardir.. Alex olsa süper olur diyoruz...bizde biliyoruz adam Chelsinin Futbolcusu diye...bizde biliyoruz adamin Piyasa degeri 8 mil Euro diye...Ama daha 23 yasinda..yirtici birisi..agressiv olmasi da avantaj...iyi adam kesiyor... Gelse süper olur... Boomsong da iyi Futbolcu...bizim ligimizde iyi is yapar..Avrupadada basarili sonuclar elde etmek istiyorsak gerekli bir transfer... | ||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | doĞrumudur Yalanmidir Bİlemem Ama DÜn AkŞam Haberturk Te Nobre TÜrk Oldu Dedİler..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hadi Mert Yapın Şu Adamı..... Nobreyi Mert Yapın Şampiyon Olalım ![]() 7 Tane Yabancıyla Sahaya Cıkacaz..! Süper Bişey Dimi... ![]() Runje,Delgado,Bobo,Nobre,Kleberson,Ricardinho,Kuff our Kim Tutar Bu Takımı ???
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |