![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hemen hemen hemen bana o pis sırıtması yetti onun yerine gol yedikten sonra küfür eden ertuğrul hocamızı arıyoruz işte şimdi ! aradaki ruh ile ruhsuz farkı bu
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
yazık ya bin kere yazık böyle mac oynanmaz guiza gol atıyorrr bizim kaleci aptal aptal izliyor sanki film cekiyorlarda onu izliyorlar futbocularda öyle bakıyorlar başta zaten cisse bakıyor ya feneri yenecekleri yerde tepsiyle macı veriyoruz onlara ne buya aldığınız paranın hakkını verin be hakkını verin m.denizli gönderilsin 2-3 futbolcu gönderilsin ne bu yaa ayılın futbolculatr bi kendinize gelinnn silkelenin olmuyor böyleee beşiktaşa yakışır bi futbol oynayınnnn trabzon berabere kalıyor fbeşiktaşın yenmesi gerekirken biz yeneriz havasıyla cıktık maça tabiii bizde galatasaray gibi yenildik mutlumusunuz futbolcular m.denizli mutlumusun demirören sen mutlumusun .eğer hakkınızla dogru düzgün maç oynamayacaksanız hiç oynamayın istemiyoruzzz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | denizli de hatalıydı bugün ama biz kenetlenelim derken şimdiden defol denizli denmeye başlandı. öyle golmü yenir gibilerden güldü adam.hemen kötüye yormayın. yenilince mutlumu oldu yani.bunu ima ediyosanız yazık bizlereki bugün kovdurmuyorsak o herifi | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne olursa olsun gol yiyen takımın hocası gülmemeli işte bizde böyle yanlış anlarız ![]() Bazen mimikler bile herşeyi anlatır
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | denizli maçı sattı kim ne derse desin.Eruğrul hoca bile bu kadar hata yapmazdı.Herşey anlaşılabilir ama göz göre göre bi adam ekremle,nobreyi oyundan alıyosa,telloyu oynatmıyosa (ki telloyu da en çok seven adamdır kendisi),hainliğini tartışmam bile artık.Kesinlikle maçı sattı denizli.
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ertuğrul hayat devam ediyor dedi giti bizim yönetim cıngar çıkardı denizli geldi geleli gülüyor bizimle dalga geçer gibi kadro çıkarıyor çıt yok niye söyleyimmi. demirören kukla erdoğan denizli hepsi azizenin köpekleride ondan.100 yılda adam gibi adam ertuğrulu buluduk ağlaya ağlaya gitti ahı çıkmaya başladı. sizler bu senede şampiyonluğu unutun boşuna ümitlenmeyin. rakibi yensen, demirören var onu yensen denizli var onuda yensen hakemler var onuda yensen federasyon var | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yha saçmalamayın gülmesi gayet normal ben bile güldüm o gole, o gole gülünmezde ne yapılır? Önlem alınır diceksiniz ama düğün geçtikten sonra kınayı ...... yak diye bi laf var ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |