![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırakın denızlıyı ben bu adamı bastn bıle sevmedımmm sevmeyecegımdeee cııse ıle gokhan zanı neden oynatıyorusn senın elınde ugur ınceman gıbı adam var hem cısseden tekınık hemde mucadelecıı ugurun oynaması ıcınn yabancı olması mı gerek . holosko gıbı her yerde oynayacak gıbı topcu var neden yedekk .serdar ozkanı gordukkk adam ksomaktan acızzzzz bosyere calım yapmaktan baska bırsey bıldıgı yokkkkkk
__________________ T3QİN | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayır bobo holosko tello neden oyuna 11 de almadı son 10 dakkada alıyo ben onu anlamadım suanda sinirden gözlerim kanlandı biri anladıysa bana bi anlatabilirmi lütfen | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Defansta yapilan sacma hataya guldu orada!! Bu hatalari bir amator takim bile yapmaz!! Ben Gokhan Zan ve Servet Cetinin miili takim stoperi olduguna inanamiyorum!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa arkadaşlar yapmayın lütfen yaa..Golü yedik diye sevincek değil yaa.... Öyle bir gole bende sinirden bile olsa gülerim o kadar saçma bir gol yenilmez... Denizlide bu sebepten gülmüştür ancak....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Amma saçmalamışsınız ya.Defansta yapılan saçma ve komik hataya güldü. Çünkü gerçekten güldürecek derecede saçma ve komik bi hataydı ve bu bize pahalıya patladı.Yok maçı satmışmış yok defolsunmuş. Hey Allahım hey size herşey müstehak aslında... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben bunlari demiyorumda zapo sivok ikilisi defansta cokmu kotu oynuyorlar cokmu uyumsuz oynuyorlarda bu adamlarin yerini degistirdi zaponun yanina bizim kazmayi koynu orda takildim ben gokhan zan okuzunu oraya koyarsa daha cok sinirden guler benden soylemesi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizden hep formsuz adamlardan asirtma goller yiyoruz Fenerden.. Once Kezman simdi Guiza..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | geldiği ilk maçta 15 dk da 3 gol bulduk saldıran bi kartal vardı şimdi ise 6 defans oyuncusuyla kapanan cok değil 5-6 hafta önce denizli ile şimdiki denizli çelişk..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Biraz daha sakin kafayla düşünüp daha yapıcı eleştirilerde bulunmalıyız.Biz onlara onlar bize inanmazsa başarıyı yakalamamız sadece mucizelere kalır. Heleki böyle bir ligte hakemler o mucizelere asla izin vermezler. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |