![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Biz Yüzyillar Boyu Avrupayi-asyayi-afrikayi Hükmetmiş Büyük Osmanlilarin Imparatorluğunun Torunlariyiz 700 Yil Hepinizi Tek Başimiza Yönetmiş Bir Milletiz Hiç Kimse şimdi Bize Bişey Yapamaz Dha Anlayamamişlar Galiba Türklerin Ne Olduğunu Sizin Atlariniz Bile Bize Diz çöktü Siz Kimsiniz ! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha bugun sokakta yuruyorum simdi 3 tane yanimdan gecti birisi laf atti, bende dondum ne diyon dedim, bisey demedim dedi, ustune yurudum lan seni dovmek gerek diyom cocuk vurma diyor arkadaslari bana bakiyor, dedim onlara lan arkadasiniza yardim etmiyonuzmu lan dedim, cocuklar bakti bana dedilerki, ya aslinda arkadas degil oylesine birisi dedi, cocuga koydum bitane giderken kosmaya basladirlar kaciyorlardi, uzaktan bagiryorlardi, turk git kendini ulkene annan su annan bu, bunalrin hepsi ole uzaktan hava atiyorlar.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |