ben 2 hafta ömce dedim fener macina defans takimla cikacak diye...sayalim zan,zapo,sivok,deli,toraman,cisse,ekrem,rüstü bunlar gol atacak isimler degil geriye ne kaldi delgado,nobre,serdar ...ulan denizli aziz yildirim bile böyle tarafli bir kadro kuramazdi taktik su 7-2-1 dünyanin neresinde böyle taktikle oynaniyor eyyyy sayin ezik denizli....o gülmelerininde hesabini elbet birgün verceksin ...birde mustafa denizliyi savunan arkadaslara soruyorum 7 mac 3 galibiyet 2 malubiyet ve 2 beraberlik sizce denizli basarilimi ....yendigimiz takimlar kocaeli-eskisehir ve genclerbirligi( ligimizin alt siralarinda oynayan takimlar....sivas ve büyüksehiri yenemedik kayseri ve fenerede yenildik yani az disli rakiplerden puan alamiyoruz...ertugrul hocam biraktiginda hic maglubiyetimiz yoktu ve ayrica avrupadada mac trafigimiz vardi...denizli bey bir lig oynuyor onuda sata sata ahada büyük harflerle yaziyorum DENIZLI BESIKTASI SATIYOR buna inanmak istemeyen arkadaslar en gec sezon ortasinda bana hak verecekler tabi ozamana ligteki yerimiz 6-7. lik falan olur ve is isten gecmis olur....sirf alt siradaki takimlari yenipte sampiyon olunmazzzzzz.... |