![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sevgılı genc arkadasım bjk4ever sanada haddım olmadan bır soru yonelmek ıstıyorum eger bunu bır ukalalık olarak algılamazsan. senın tezıne gore bu takım gecen sezon gs ve fenerden 5 er gol fazla yemıs(bana gore ıse yuzuncu yıl dakı 33 .haftada sampıyonlugunu ılan eden takımımıza gore 20 gol fazla yemıs) ve ortada Turkiye sartlarınında abartılacak bır durum yok ve savunmaya adam almaya gerek yok. pekı o zaman bızden 5 er gol az yıyen takımlardan bırı neden yabancı stoper ıkılısı bullunmasına ragmen bence bu bolgede turkiyenın en ıyısı olan(ondan sonrakı trabzonu dusunun) tolgayı,yıne bızden 5 gol az yıyen dıger takım elınde yabancı bır stoper,yıne bu mevkıde oynatabılecegı onder ve can mulunmasına ragmen neden brazılya lıgının en ıyı savunma oyuncusu olarak gosterılen bır oyuncusuyu transfer etmek ıstedıklerını bana acıklayabılırsen sevınırım. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Fenerbahce ise malum Sampiyonlar Liginde basari istiyor ve boyle bir savunmayla mumkun degil bu son iki sene belli oldugu gibi. Onlarin orta sahasi ve forveti guclu, buraya transfer yapmalarina gerek yok, onlar da savunmaya mecburen takviye yapacaklar. Ona bakarsan bizim savunma da Avrupa icin yetersiz, bunu zaten kac sefer soyledim de zaten. Ama bizim hedefimiz ilk olarak Turkiye ligi, ve Turkiye ligi icin savunmamiz kesinlikle yeterli, zaten o yuzden surekli bizim ligimizden istatistik kullaniyorum. Ayrica onlarin eksik bolgesi baska, bizimki baska. Bizde bir Hasan Sas veya bir Tuncay olsa ben de sol kanada adam istemem, o zaman stoper ya da backlere kullanilsin derim, ama her takim farklidir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |