![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Guest
| http://www.youtube.com/watch?v=pM3GH...related&search= şunu bi izleyin... ben ayrı bir konu açılmasını istiyorum TİGANA mı ? LUCESCU mu ? bakalım bjk taraftarı hangisini daha çoksevmiş öğrenmiş oluruz..... | ||
![]() | #5 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar luce mi tigana mı olayına girmeyelim.Luce eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullandı ve Beşiktaşı 100. yılında şampiyon yaptı.Ama Tigana bu takımda revizyon yaptı kimsenin kolay kolay yapamayacağı şekilde,bu takımdan gönderilemez denen adamları gönderdi ve genç bir takım yarattı.Tigananın başarıları da gelecektir.Bu takım bu sene şampiyon olacak avrupada iyi yerlere gelecek.O zaman anlayacağız Tigananın değerini | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| o şampiyonluk lucescu sayesinde kaçmadı o şampiyonluk şaibeler şikeler yüzünden kaçtı..önümüzü kesmek istediler bizi bölmek istediler herkezde bu oyuna gledi..bölündük..ondan sonra da dikiş tutturamıyoruz zaten..inşallah bu sene düzelecek.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |