![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Allah Razı olsun Rico | ||
![]() |
|
![]() | #134 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sergenden sonra ilk defa böyle birini bu mevkide zevkle izliyorum... aslanım rico şampiyon yap bizi.... delgado da sana bakıp utanı belki oda biraz oynar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi rico böyle devam senden çok şey bekliyor bu camia | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Papa Ricardinho'yu kutsadı! ![]() Ricardinho, Hristiyan aleminin ruhanı lideri Papa 16. Benedickt ile biraraya geldi. Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, dün Hristiyan aleminin ruhanı lideri Papa 16. Benedickt ile biraraya geldi. Papa’nın Fener Rum Patrikhanesi’ni ziyareti sırasında Patrikhane’ye gelen başarılı orta saha oyuncusu burada 16. Benedickt ile sohbet etme ve tanışma imkanı buldu. Papa Ricardinho’yu kutsayarak futbol yaşantısında başarılar diledi. 01.12.2006 ![]() Kaynak : Fanatik
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Oğlum çoşturdu Eşi Julyana ile oğlu Bruno’nun kendisi için büyük moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu, "Bugüne kadar yedek kulübesinde oturmama ben de bir anlam veremedim. Şans bulunca kendimi gösteriyorum" dedi. ![]() BEŞİKTAŞ taraftarlarının sevgilisi olan Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu Ricardinho, UEFA Kupası'nda Club Brugge önünde attığı golün sevincini eşi ve oğlu ile paylaştı. Annesi Julyana ile BJK İnönü Stadı'nın çıkış tüneline gelen oğlu Bruno, babasını görünce sevgi ile sarılırken gözlerindeki pırıltı ve sevgi dolu bakışlar Ricardinho'nun mutluluğunu daha da arttırdı. Ricardinho, "Benim yaşam kaynağım ailem ve oğlum. Oğlum ilk defa maça geldi ve beni coşturdu. Her maç öncesi onun öpücüğünü ve dualarını alırım. Sezon başından bu yana kulübede oturmama bir anlam veremedim. Şans bulunca da tekniğimi ve yapacaklarımı ispatlıyorum" dedi. Rakiplerden üstünüz Türkiye Süper Ligi'nin en genç ve iyi takımlarından biri olduklarını ileri süren Ricardinho, İngilizce konuşan menajer Ali Gültiken'in kendilerine çok yardımcı olduğunu belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper Lig'de şanssız puanlar kaybettik. Lider F.Bahçe'den daha üstün oynuyoruz. Ben futbol yaşamım boyunca önemli derbiler yaşadım. Büyük maçların adamıyım. UEFA Kupası'ndaki rakiplerimizden teknik ve fizik olarak çok üstün yanlarımız var. Taraftarlarımızın yüzünü hem Avrupa hem de Türkiye'de güldüreceğiz." Tercih Tigana'nın Tigana ile hiçbir sorunu olmadığını kaydeden Ricardinho şöyle devam etti: "Teknik direktör takımın patronudur. Kulübede oturmamın tercihi Tigana'dır. Görev verdiğinde formanın hakkını en iyi şekilde vermek için savaşıyorum. Futbol yaşamımda kimse ile sorunum olmamıştır. Aksine sevgi dolu ve birleştirici özelliklerim vardır. Tigana'nın kararına her zaman saygı gösteriyorum. Otur derse otururum. Fakat takımın sistemine de herkes uymak zorunda. Görevimi fazlasıyla yapmak istiyorum. Yapıyorum da." (İsmail Er-Hürriyet)
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Lig'de Bursaspor ve UEFA Kupası'nda Belçika'nın Club Brugge takımıyla yapılan maçlarda attığı gollerle takımına büyük katkı yapan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, ligde üst sıraları zorladıklarını ve şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyledi. Ricardinho konuşulduğu gibi kötü olmadıklarını da belirtti. 1 Aralık 2006, 12:25 Ricardinho, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nde yer alan röportajında, yeni kurulan bir takım olduklarını belirterek, ''Ben umudumuzu sürdürdüğümüz sürece 'Her şey bitti' demem. Eğer biz söylendiği kadar kötüysek, bizim aşağımızda kalanlar feci durumda demektir. Ama kimse onlara feci demiyor. Geçen seneden az futbolcu var aramızda. Alışma dönemi yaşıyoruz ve bunu da en kısa zamanda atlatacağız. Yarışı önde bitirmeye çalışacağız. Hep söylendiği gibi, lig uzun bir maraton'' diye konuştu. Siyah-beyazlı taraftarların oyunun bir parçası gibi olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Çok büyük bir destekleri var. Bugüne kadar hep olduğu gibi yine olacaklar. Takımının içine girebilen ve takımı itebilen bir taraftara her zaman ihtiyacımız olacak'' dedi. Her teknik direktörün kendi futbol anlayışını takımına yerleştirmeye çalıştığını vurgulayan Ricardinho, ''Antrenör bugüne kadar göremediğiniz bir yeteneğinizi ortaya çıkartmanızda yardımcı olur. Ama bu her zaman gerçekleşmeyebilir'' diye konuştu. Ricardinho, şu anda 30 yaşında olduğunu belirterek, ''35 yaşına kadar oynamayı düşünüyorum. Hala bilmediğim birçok şey var. Her zaman yeni şeyler öğrenmeye açığım'' diyerek sözlerini tamamladı. | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | diğerlerinide kutsasın. belki dinlerine göre kutsal olan bu olaydan moral alırlar da düzelirler.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |