![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #292 | ||
Guest
| | ||
![]() | #295 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Paşa’nın emridir! ![]() Brezılyalı yıldız oyuncu, takımın kötü gidişi karşısında isyan etti. Ricardinho, “Oynadığımız sistem içinde gol pozisyonuna giremememiz normal. Zira Nobre 18 içinde çok etkili olabilen bir oyuncu. Bunun için bizim oyunu rakip kaleye yıkmamız lazım ki, orada tehlike yaratıp, karambollerde Nobre’yi topla buluşturalım. Nobre, bakıyorum sürekli 18 dışında koşup mücadele ediyor ve boşuna efor sarf ediyor” diye konuştu. ‘Kesinlikle böyle gitmez’ Bu durumun bir an önce değişmesi gerektiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, “Kaleden başlayarak hücuma, elbette ki savunmaya da yardımda bulunmak durumundayız” ifadesini kullandı. Ricardinho, hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını, ancak ortaya konan futbolun gelecek açısından önem taşıdığını belirtip, “Eksikleri iyi değerlendirip önlemler almamız gerekiyor. Çünkü bizden büyük beklentiler var” görüşünü dile getirdi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | efed son derece haklı rıco klebersonun gorewınıde o yapıo son bıkac mactır delgodayla bı beraber oynamaya baslasalar ne guzel olcak ama sansszlıklar ızın wermıo ![]()
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #299 | ||
Guest
| Ali Tandoğan: (Avrupa Yakası’ndaki “Gaffur”un taklidini yaparak) Beni sevmiyor musun? (Gülüyor) Biliyorsun ki, sadece seninle değil, kulüp içerisinde bütün arkadaşlarımla çok iyi ilişkilerim var. Buradaki rahatlığımın ve mutluluğumun en büyük sebeplerimden birisi de bu. Sizinle aynı dili konuşmasam da gün geçtikçe daha çok iç içe olmayı başarıyoruz diye düşünüyorum. soruya bakin ![]() | ||
![]() | #300 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ricardinho futbolculuğu kadar arkadaşlarıyla uyumuyla da ikinci yarıda takımın büyük kozu olacak. Bu kez 11'e tam 23 aday var. Beşiktaş'ın sezon arası kampı geçmiş yıllara oranla sorunsuz geçti. Herkesin sevgilisi olan Ricardinho başarılı futbolu yanında, arkadaşlık ilişkileriyle de ön plana çıktı. Tigana, tatil öncesi yönetimle oluşan sorunları hiç gündeme getirmedi ve çalışmaya pozitif etki yaptı. Sakatlıkların çoğunluğu düzeldi, yüksek tempoda çalışan oyuncuların kondisyonu da süper oldu. Artık Beşiktaş zorlu ikinci yarıya hazır hale geldi. Kaynak:Fotomaç | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |