![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #473 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Turkiyedeki oynanan futbola gore iyi bir oyuncu hele o ara paslari cok guzel nede olsa dunya kupasi gormus bir oyuncu ![]() | ||
![]() |
![]() | #475 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bosuna yabancı hakkımızı bu oyuncuyla doldurmayalım eğer geerekirse satmalıyız süper bi oyuncu ama takımın geleceğini düşünmek lazım
__________________ NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK | ||
![]() |
![]() | #476 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
adam tam bir pasa baska ne diyebiliriz ki ama bu sene ondan daha cok etkin utbol bekliyoruz cıldırt bizi rico
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #477 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ligin son haftalarına kadar çok iyiiydi şampiyonluk gidince o da oynamadı artık.. yinede seviyoruzz..PAŞAMIZ ÇOK YAŞA... ![]() ![]()
__________________ uyuyan prens uykuların en güzeli olsun gidişin.. gözlerini cennete açmaya karar verdi allah ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #480 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya nesinin duzelmesini bekliosunuz adam zaten super dun hall macında bile ibrahim akına % 100 luk 2 tane koraya bi tane asist yaptı adamlar atamadıktan sora gidip kendi asistinide kendisi mi gol yapsın ne bekliosunuz adamdan anlamıorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |