![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| |
| | #62 | ||
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| | #63 | |||
buda çok kötü şampiyonluk gidebilir.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
| |
| | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaşlı futbolcular bu sezon 3. defa kenidi kalelerine gol attı. Daha önce 17. haftada oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Adem Dursun ile 25. haftadaki Samsunspor mücadelesinde de Mustafa Doğan kendi kalesine topu ağlara göndermişti. Dün akşamki maçta İbrahim Toraman, Konyaspor'a 3 puanı getiren golü ağlara gönderdi. | ||
| |
| | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaşlı taraftarlar, Konyaspor maçınhda verdiği kararlar nedeniyle hakem Toga Özkalfa'ya tepki gösterdiler. 90 dakika bitiminde Siyah-Beyazlı taraftarlar hakem Tolga Özkalfa'ya büyük tepki gösterdi. Seyirciler, maçın sonunda 'Hakem Konya'yı buraya getir', 'Evine gitmek nasip olmasın' diye tempo tuttu. Siyah-Beyazlılar'ın küfür etmemesi dikkat çekiciydi. Ancak tribünlerin bu davranışı nedeniyle federasyondan ceza alması bekleniyor. | ||
| |
| | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaslar durum çok vahim birirnin bu ise el atmasi lazim yoksa takim elden gidiyor ..ibrahimin toramanin attigi gol ne goldu ya sinir oldum adam a milla futbolcu boyle kendi kaleye gol atarmi bu golleri ben mahalle maclarinda atardim ama kendi kaleme degil rakip kaleye .Tigana ne yapsin yaaaa tiganami soyledi kendi kalene gol at diye deli ibo'ya mi soyledi 5 metreden topu auta at diye. .Sonumuz Hayirli Olsun ne diyim artik. | ||
| |
| | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Hakeme ilginç tepki Beşiktaşlı taraftarlar, Konyaspor maçınhda verdiği kararlar nedeniyle hakem Toga Özkalfa'ya tepki gösterdiler. 90 dakika bitiminde Siyah-Beyazlı taraftarlar hakem Tolga Özkalfa'ya büyük tepki gösterdi. Seyirciler, maçın sonunda 'Hakem Konya'yı buraya getir', 'Evine gitmek nasip olmasın' diye tempo tuttu. Siyah-Beyazlılar'ın küfür etmemesi dikkat çekiciydi. Ancak tribünlerin bu davranışı nedeniyle federasyondan ceza alması bekleniyor.
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |