![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | fabao olabilir
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| |
| | #94 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #95 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | assolistler en son çıkar bırakın ezikler bir bir yeni oyuncuları getirsin inanıyorumki 31 ağustosta çok iyi bir oyuncuyla showumuzu bitirecez | ||
| |
| | #97 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu adam gelecegine kimse gelmesin daha iyi. Hic lazim degil boyle bir adam, gelecekse teknik kapasitesi yuksek, lider ve tecrubeli bir adam gelmelidir. Bu adam ise Gokhan Zan gibi aynen kesici ve son derece agir, Cygan'i alacagima Baki'yi oraya kaydiririm ya da M.Dogan'i oynatirim daha iyi, resmen gereksiz masraftir bu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Bu sezon da yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Beşiktaş yönetimi gözünü Arsenal?in Fransız stoperi Pascal?a dikti. Bu arada siyah beyazlıların Fenerbahçeli Luciano?ya kancayı attığı öne sürüldü. Lig TV?de yer alan habere göre Beşiktaş, transferde son günlere girilirken Arsenal?in Fransız stoperi Cygan Pascal için girişimlerini yoğunlaştırdı. Teknik Direktör Jean Tigana ile biraraya gelen ikinci başkan Murat Aksu?nun ?Bu transferin 2 gün içerisinde sonuçlanacağını umuyorum. Pascal?la her konuda anlaştık. Arsenal?le de anlaşmak üzereyiz. Eğer istediğimiz şartlar oluşursa Pascal?ı kiralayacağız? dediği öğrenildi. Beşiktaş?ın Pascal?ın alınmaması halinde transferi kapatacağı ve devre arasında Fenerbahçe?nin kontratını feshetmeyi düşündüğü Luciano?nun da alınacağı iddia edildi.
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
| |
| | #100 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | transfer yapılsın diye transfer yapılmaz geçen sen ve önceki sezon bunların acısını cok cektik eger ön libero istiyorson mustafa doğanı göbeğe cek korayı oraya kaydır veya koray kalsın fahriyi oynat oda olmadı klebersonu ne yapacaksın satacakmısın veya yanına adam alıp tek forvete mi döneceksin eğer adam alacaksan hiç gerek yok koray orda çok güzel oynar defansada yardım eder klebede hücuma delgado ve richardinho ya yardım eder ön libero ihtiyacı yok belki stoper olur olmassada yönetime teşekkürler bu sene güzel tranferler yaptı demek boynumuzun borcudur ??? | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |