![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif:Ramazan En Alçak Gönüllü:Akdora En Baba:Alpler(babacanlık subjektiftir bana göre ve erkek tekelinde olamaz) En Ciddi:Handan En Çalışkan:Ayche En Duygusal:Hazel En Düzenli:Semra En Geyik:Ramazan,Murat En Gıcık:Adı bende saklı En Gizemli:yok En Gözü Kara:Veystube En Havalı:Handan En İçten:Edaks(sevgili şirin hocam) En İlginç:Makbule En İyi Avatar:Meriç En İyi Nick:Akdora (sanki geleneksel kazak ismi) En İyi Çıkış yapan ![]() En İyi İkili:Ben & Ramazan , Outkast(Murat) & Kuzey En İyi İmza:Semra En İyi Bölüm:Southpark sakinleri.. En Kafadar:Ramazan En Karizmatik:Murat En Komik:Meltem,Arzu En Kültürlü:Neorock En Popüler:Outkast En Sakin:Semra..( o insan değil,bir melek) En Samimi:Alpler ( benden 10 yaş küçuk ama o benimde ablam) En Sempatik:Meltem(köyün delisi), Arzu(edaks) En Sevilen:Meelteeem En Sinsi:yok.. En Yakışıklı:Murat.. En Yardımsever:Sevgili moderatörlerimiz..(amma yağcıyım hee) En Güzel :Hepsi çok tatlı.. En Tecrübeli:Alen ...His name is "expeirence
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif:ufuk En Alçak Gönüllü:semra En Baba:karetta En Ciddi:ayche pritt En Çalışkan:ufuk astute son holigan En Duygusal:akdora En Düzenli:gökhan En Geyiksemra köyün delisi alpler akdora respect me En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: En Havalı: En İçten:semra alpler En İlginç:veystube En İyi Avatar:junior alpler En İyi Nick:köyün delisi alpler junior alpler meriç En İyi Çıkış yapan:gökhan En İyi İkili:seyyah psimist En İyi İmza:respect me En İyi Bölüm:beşiktaşforum adaya düşerse seriler.i. En Kafadar:alpler semra En Karizmatik:herkes ![]() En Komik:respect me En Kültürlü:karetta,kuzey,akdora,semra,alpler,pritt,meriç,resp ect me En Popüler:alpler En Sakin:semra metin En Samimi:alpler , semra, ali rıza, En Sempatik:asena ondokuzmart seyyah psimist En Sevilen:köyün delisi galiba ![]() En Sinsi: En Yakışıklı:herkes herkes: ![]() ![]() En Yardımsever:kimsenin bana bi yardımı dokunmadı:S En Güzel :tüm bayanlar ![]() En Tecrübeli:modlar..adminler..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif:Köyün Delisi,ufuk, En Alçak Gönüllü:Akdora En Baba:Karetta2002,varada En Ciddi:Meriç En Çalışkan:Outkast,Akdora En Duygusal:Karetta2002,Akdora,Semra En Düzenli:Semra,Alpler En Geyik:Outkast,Ozzy1903,psimist,edaks,Gökhan,MetiN,köyün delisi,OnuR En Gıcık:------ En Gizemli:Herkes gayet açık ![]() En Gözü Kara:sahemre,gökhan En Havalı:outkast,OnuR,ben ![]() En İçten:akdora,alpler,outkast,ozzy1903 En İlginç:teraphy ![]() En İyi Avatar:meriç,edaks ![]() En İyi Nick:junior alpler ![]() En İyi Çıkış yapan:Outkast En İyi İkili:psimist-seyyah En İyi İmza:ben ![]() En İyi Bölüm:Futbol,Gündem Dışı En Kafadar:Outkast,MetiN,köyün delisi,burock fun,OnuR En Karizmatik:Metin,Meriç,outkast,gökhan En Komik:Ben ![]() En Kültürlü:Akdora,karetta2002,semra En Popüler:metin,gökhan,alpler,semra,akdora,edaks En Sakin:semra,akdora,karetta2002,mehlika En Samimi:outkast,akdora,psimist En Sempatik:saymakla bitmes ![]() En Sevilen:herkes ![]() En Sinsi:benmişim ![]() En Yakışıklı:Tüm kara kartallarımız ![]() En Yardımsever:gökhan,meriç,aLeN,metin En İyi Yorumcu: kartalım_ En Güzel :Tüm dişi kartallarımız ![]() En Tecrübeli:ufuk,meriç,OnuR,alen,sahemre Aklıma geldiği kadar değerlendirmeye çalıştım.Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasın ![]() Konu Constantin tarafından (04-01-2009 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif:metin En Alçak Gönüllü:burock fun En Duygusal:burock fun En Geyik:burock fun En Gözü Kara:sahemre En Tecrübeli:alen En Güzel :burock fun Konu Vedat_Okyar_Kalbimizde tarafından (01-01-2009 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]()
![]() |
![]() | #19 | |||
En Karizmatik:gökhan kü outkast En Yakışıklı:gökhan ve kü ben kendi aLanımda tekim ama saLihcim ![]() teşekürLer dostum ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |