![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne biliyim yazdım işte ne alaka la mantıksız mı konuşuyoz . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #143 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #144 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komanda kardess benıde yaz hatta bak en sembaytık en yardımsever en ıyı nıck en içten falan fılan bak secenk bıle subndum daha nabımmm ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #146 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gıcık ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #148 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | veyselın ustune neden bu kadar gıdılıyor anlayamadım fırlanta gıbı cocuk dobra konusmasını sven bırıııı .cok ta ıııı dusuncelerı var . arkandayım kardessss bızı yıldıramıyacaklar
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #149 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ieeeyt ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #150 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekin kimsenin üstüne gidildiği falan yok En az 1.5 senedir tanıyorum veyseli Düşman falan ilan etmedik Ayrıca seni kim yıldıramıyor ben anlamadım Ne oluyor yani neresi burası bir daha iyice bir bak Savaşta falan değiliz Bende senin düşmanın değilim Birde unutmadan Arkadaslar artık bu konu içinde geyik muhabbeti yasaktır Yazanların mesajları uyarı niteliğinde silinecektir Konu Constantin tarafından (04-01-2009 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |