![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | cok guzel bi olay gercekten gurur verici benim dusuncem insallah gider tabiki cok sevdigimiz bi oyuncumuz ve cok önemli ama arsenal'e gitmesi kendi kariyeri acisindan ve turk futbolu icin daha iyi olucaktir, BESIKTAS'IMIZDAN gitmis olur sonucta, gurur verici. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gokhani 5 milyonun altinda satarsalar yonetimin ........
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar eğer doğruysa bizim için gerçekten de gurur verici bi durum.Şu anda Gökhan Türkiye'deki en iyi stoperlerden biri ona ihtiyacımız var.Ama hakkında en hayırlısı olsun tabi giderken bize de epeyce bi para kazandıracağını umarım...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tebrikler gokhana bu genc yasta bu kadar durust ve akilli davranisa helal olsun diyorum. umarim Besiktasta cok basarili olur, ayrica arsenal ,barcelona, chelsea gibi buyuk takimlarda da oynamasini isterim. tabiki bu kulubler ona talip olursa transfer miktari da 3 katlar yaklasik 10 - 15 mil. euro eder.
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |